Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mustafa Kemal ATATÜRK Enstone Spork
Y.Sarıkamış Tactiek 5x3x2
58% Balbezit 42%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 40.5
goed Schieten goed
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen matig


9e minuut.
Zagajewski speelt de bal door. Cranie rent richting de bal. Cranie passt de bal zonder na te denken. Banin bereikt de bal nog maar net als eerste. Banin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta is nu in balbezit. Mokrzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Lecoq speelt de bal door. Cranie bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Crişan krijgt een gele kaart. Cranie wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

27e minuut.
Gusmini verovert de bal door een tackle van achteren. Mazureanu is nu in balbezit. Moldoveanu probeert naar een medespeler te passen. Rduch is nu in balbezit. Rduch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Cranie is nu in balbezit. Giovennazzi rent richting de bal. Cranie onderschept slim de pass. Cranie geeft een lange en hoge pass. Tinoco krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Cranie geeft een hoge lob. Chadwick kopt de bal weg. Banin rent richting de bal. Banin haalt uit met een fantastische trap. Stehle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Enstone Spork 1:0

36e minuut.
Mokrzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Lecoq speelt de bal door. Mazureanu is nu in balbezit. Chadwick onderschept slim de pass. Chadwick haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mustafa Kemal ATATÜRK 49%, Enstone Spork 51%.
Mustafa Kemal ATATÜRK - Enstone Spork 1:0

49e minuut.
Daar is Dragu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nägler rent richting de bal. Tinoco verovert de bal door een tackle van achteren. Tinoco draait met de bal, schiet en ... Stehle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Enstone Spork 2:0

52e minuut.
Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki geeft een hoge lob. Daar is Nägler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tinoco rent richting de bal. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. Stehle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dragu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cranie met een snelle inworp. Lecoq geeft de bal voor. Stehle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Enstone Spork 3:0

55e minuut.
Mazureanu is nu in balbezit. Mazureanu probeert naar een medespeler te passen. Mokrzycki met een sublieme pass. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Cranie met de inworp. Lecoq bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecoq geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chadwick de bal. Chadwick draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Mazureanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lecoq bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecoq probeert naar een medespeler te passen. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Enstone Spork 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mustafa Kemal ATATÜRK 36%, Enstone Spork 64%.
Mustafa Kemal ATATÜRK - Enstone Spork 4:0