Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Camilispor Ozzyspor
Normal Tactiek ozzy
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 28.9
weak Schieten adequate
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Sezal speelt de bal door. Hunlu is nu in balbezit. Zalluhoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Maassen onderschept slim de pass. Maassen haalt uit met een fantastische trap. Başoğlu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Camilispor - Ozzyspor 0:1

15e minuut.
Daar is Hunlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arslanoğlu rent richting de bal. Hunlu onderschept slim de pass. Sezal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Maassen is nu in balbezit. Sezal is nu in balbezit. Sezal passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hunlu de bal. Hunlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Kurban bereikt de bal nog maar net als eerste. İltan is nu in balbezit. Bakırdağ begaat een overtreding. Bakırdağ krijgt een gele kaart. İltan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. İltan kan niet meer verder spelen. Meltz komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Kolcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolcuoğlu geeft een hoge lob. Şoiman kopt de bal weg. Sezal heeft problemen om de bal te vangen. Sezal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Camilispor 71%, Ozzyspor 29%.
Camilispor - Ozzyspor 0:1

52e minuut.
Müniroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özpeker is nu in balbezit. Özpeker passt de bal zonder na te denken. Dedeoğlu rent richting de bal. Dedeoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Tumturacı geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hunlu de bal. Kolcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu haalt uit met een fantastische trap. Başoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Hunlu rent richting de bal. Hunlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Camilispor - Ozzyspor 0:2

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meltz met de inworp. Yakışıklı is nu in balbezit. Yakışıklı geeft een lange en hoge pass. Sezal springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Meltz met een sublieme pass. Maassen rent richting de bal. Hunlu is nu in balbezit. Hunlu draait met de bal, schiet en ... Başoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Yakışıklı probeert naar een medespeler te passen. Hunlu rent richting de bal. Hunlu met een sublieme pass. Sezal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Camilispor 60%, Ozzyspor 40%.
Camilispor - Ozzyspor 0:2