Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ayazfc Köprülü Spor Kulübü
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 21.7
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Ergezer onderschept slim de pass. Ergezer speelt de bal door. Özerdenerli rent richting de bal. Atar verovert de bal door een tackle van achteren. Atar schiet op doel. Utkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ayazfc - Köprülü Spor Kulübü 1:0

17e minuut.
Ergezer rent richting de bal. Atar onderschept slim de pass. Atar met een sublieme pass. Sulak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulak schiet op doel. Utkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Keçeciler passt de bal in één keer door. Diyadin rent richting de bal. Sulak onderschept slim de pass. Atar bereikt de bal nog maar net als eerste. Atar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Özten passt de bal met de wreef. Diyadin rent richting de bal. Atar verovert de bal door een tackle van achteren. Sulak rent richting de bal. Sulak schiet op doel. Utkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ayazfc 45%, Köprülü Spor Kulübü 55%.
Ayazfc - Köprülü Spor Kulübü 1:0

70e minuut.
Tuğsavul neemt de hoekschop. Keçeciler controleert de bal met de borst. Keçeciler geeft een lange en hoge pass. Özten is nu in balbezit. Özten draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Özerdenerli geeft een lange en hoge pass. Tuğsavul probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kurtlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğsavul onderschept slim de pass. Tuğsavul geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ayazfc 35%, Köprülü Spor Kulübü 65%.
Ayazfc - Köprülü Spor Kulübü 1:0