Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mustafa Kemal ATATÜRK Ozzyspor
Y.Sarıkamış Tactiek ozzy
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
46.5 gemiddelde waardering 33.9
very good Schieten good
adequate Passen weak
good Verdedigen average


5e minuut.
Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. İltan rent richting de bal. Ocieczek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ocieczek krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Sezal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Mokrzycki geeft de bal voor. Ocieczek rent richting de bal. Ocieczek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco schiet op doel. Ochoa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Balpetek heeft problemen om de bal te vangen. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Ozzyspor 1:0

13e minuut.
Lecoq onderschept slim de pass. Lecoq probeert naar een medespeler te passen. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek draait met de bal, schiet en ... Ochoa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Ozzyspor 2:0

22e minuut.
Chadwick rent richting de bal. Chadwick passt de bal met de wreef. Põhja rent richting de bal. Ocieczek onderschept slim de pass. Ocieczek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ochoa met een harde bal richting middenveld. Mokrzycki kopt de bal weg. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco schiet op doel. Ochoa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Klungelig pakt İltan de bal. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek geeft de bal voor. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. Paal! Ochoa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Ozzyspor 3:0

37e minuut.
Lecoq met een sublieme pass. Cranie bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranie probeert naar een medespeler te passen. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. Ochoa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Cranie geeft een lange en hoge pass. Maassen heeft problemen om de bal te vangen. Mokrzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Mokrzycki geeft een lange en hoge pass. Ocieczek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Ozzyspor 4:0

41e minuut.
Maassen is nu in balbezit. Maassen passt de bal in één keer door. Sezal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu rent richting de bal. Hunlu haalt uit met een fantastische trap. Baron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mustafa Kemal ATATÜRK 36%, Ozzyspor 64%.
Mustafa Kemal ATATÜRK - Ozzyspor 4:0

54e minuut.
Ocieczek speelt de bal door. Tinoco rent richting de bal. Tinoco passt de bal in één keer door. Cranie rent richting de bal. Cranie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ocieczek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Biçici maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Shili bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu verovert de bal door een tackle van achteren. Hunlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Ozzyspor 4:1

68e minuut.
İltan met een snelle inworp. Yakışıklı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakışıklı speelt de bal door. Sezal is nu in balbezit. Sezal haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Biçici geeft de bal voor. Inworp. Chadwick met de inworp. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek schiet op doel. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Ochoa speelt de bal door. Mokrzycki kopt de bal weg. Klungelig pakt Põhja de bal. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Ozzyspor 5:1

89e minuut.
Cranie geeft de bal voor. İltan is nu in balbezit. Chadwick onderschept slim de pass. Chadwick geeft een lange en hoge pass. Tinoco springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mustafa Kemal ATATÜRK 45%, Ozzyspor 55%.
Mustafa Kemal ATATÜRK - Ozzyspor 5:1