Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Camilispor Enstone Spork
Normal Tactiek 5x3x2
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 38
weak Schieten good
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


7e minuut.
Nägler is nu in balbezit. Nägler passt de bal in één keer door. Rduch is nu in balbezit. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Moldoveanu speelt de bal door. Kavasoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu met een sublieme pass. Rduch rent richting de bal. Rduch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Camilispor - Enstone Spork 0:1

17e minuut.
Tornado heeft problemen om de bal te vangen. Arslanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornado rent richting de bal. Tornado met een sublieme pass. Klungelig pakt Crişan de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Camilispor - Enstone Spork 0:2

20e minuut.
Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan passt de bal in één keer door. Rduch rent richting de bal. Rduch draait met de bal, schiet en ... Başoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Moldoveanu geeft een lange en hoge pass. Tornado rent richting de bal. Tornado passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rduch de bal. Rduch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Camilispor - Enstone Spork 0:3

25e minuut.
Kavasoğlu kopt de bal weg. Rduch probeert de bal met de borst te controleren. Rduch met een sublieme pass. Tornado rent richting de bal. Tornado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Camilispor - Enstone Spork 0:4

33e minuut.
Giovennazzi met een sublieme pass. Kavasoğlu rent richting de bal. Kavasoğlu speelt de bal door. Crişan is nu in balbezit. Crişan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Arslanoğlu speelt de bal door. Bakırdağ is nu in balbezit. Crişan maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Crişan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Crişan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

35e minuut.
Giovennazzi passt de bal in één keer door. Tornado is nu in balbezit. Tornado speelt de bal door. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Müniroğlu met een sublieme pass. Bakırdağ rent richting de bal. Kavasoğlu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kavasoğlu krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Moldoveanu geeft de bal voor. Dragu kopt de bal weg. Moldoveanu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rduch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rduch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Inworp. Apaydın met een snelle inworp. Daar is Özpeker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Giovennazzi de bal onder controle te krijgen. Tornado is nu in balbezit. Tornado probeert naar een medespeler te passen. Rduch rent richting de bal. Rduch draait met de bal, schiet en ... Başoğlu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Camilispor 65%, Enstone Spork 35%.
Camilispor - Enstone Spork 0:4

52e minuut.
Moldoveanu heeft problemen om de bal te vangen. Müniroğlu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nägler. Nägler krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Gusmini rent richting de bal. Gusmini geeft de bal voor. Rduch kopt de bal weg. Rduch rent richting de bal. Rduch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Moldoveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Moldoveanu met een sublieme pass. Tumturacı is nu in balbezit. Rduch verovert de bal door een tackle van achteren. Rduch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kolcuoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Başoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rduch is nu in balbezit. Rduch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Özpeker rent richting de bal. Moldoveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Moldoveanu met een sublieme pass. Rduch is nu in balbezit. Rduch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Camilispor - Enstone Spork 0:5

84e minuut.
Bakırdağ geeft de bal voor. Stehle met een sublieme pass. Özpeker is nu in balbezit. Tornado verovert de bal door een tackle van achteren. Moldoveanu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Camilispor 66%, Enstone Spork 34%.
Camilispor - Enstone Spork 0:5