Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enstone Spork Camilispor
5x3x2 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
19% Spel op eigen helft 81%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
38 gemiddelde waardering 19.1
good Schieten weak
adequate Passen weak
average Verdedigen poor


1e minuut.
Moldoveanu geeft een lange en hoge pass. Crişan kopt de bal weg. Klungelig pakt Arslanoğlu de bal. Rduch rent richting de bal. Rduch schiet op doel. Başoğlu bokst de bal weg. Klungelig pakt Tumturacı de bal. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan haalt uit met een fantastische trap. Rduch rent richting de bal. Rduch schiet op doel. Başoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - Camilispor 1:0

6e minuut.
Mazureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu passt de bal zonder na te denken. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Cevher rent richting de bal. Crişan onderschept slim de pass. Crişan probeert naar een medespeler te passen. Rduch rent richting de bal. Rduch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Daar is Okruta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okruta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arslanoğlu de bal. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - Camilispor 2:0

13e minuut.
Kurban geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Cevher de bal onder controle te krijgen. Özpeker is nu in balbezit. Crişan onderschept slim de pass. Crişan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Kurban probeert naar een medespeler te passen. Rduch is nu in balbezit. Rduch speelt de bal door. Klungelig pakt Crişan de bal. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Crişan is nu in balbezit. Crişan probeert naar een medespeler te passen. Okruta probeert naar een medespeler te passen. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - Camilispor 3:0

25e minuut.
Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Özpeker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rduch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Drugă met een snel genomen vrije trap. Rduch rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Rduch heeft problemen om de bal te vangen. Moldoveanu is nu in balbezit. Rduch rent richting de bal. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - Camilispor 4:0

34e minuut.
Giovennazzi met een sublieme pass. Mazureanu geeft een hoge lob. Daar is Tumturacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crişan is nu in balbezit. Crişan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Cevher met een sublieme pass. Buitenspel voor Apaydın. Goede buitenspelval van de verdediging. Giovennazzi neemt vlug de vrije trap. Daar is Rduch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rduch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Okruta geeft de bal voor. Tumturacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch verovert de bal door een tackle van achteren. Rduch draait met de bal, schiet en ... Başoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Crişan rent richting de bal. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - Camilispor 5:0

42e minuut.
Moldoveanu speelt de bal door. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch draait met de bal, schiet en ... Crişan probeert de bal aan de voet te houden. Başoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - Camilispor 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enstone Spork 22%, Camilispor 78%.
Enstone Spork - Camilispor 6:0

49e minuut.
Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta probeert naar een medespeler te passen. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch schiet op doel. Başoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - Camilispor 7:0

53e minuut.
Mazureanu met een snelle inworp. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch passt de bal zonder na te denken. Crişan rent richting de bal. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Crişan passt de bal met de wreef. Mazureanu rent richting de bal. Mazureanu probeert naar een medespeler te passen. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mazureanu probeert naar een medespeler te passen. Moldoveanu speelt de bal door. Crişan is nu in balbezit. Crişan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kolcuoğlu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Drugă speelt de bal door. Crişan heeft problemen om de bal te vangen. Özpeker rent richting de bal. Crişan onderschept slim de pass. Crişan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - Camilispor 8:0

64e minuut.
Arslanoğlu rent richting de bal. Rduch verovert de bal door een tackle van achteren. Rduch passt de bal zonder na te denken. Crişan heeft problemen om de bal te vangen. Crişan draait met de bal, schiet en ... Başoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - Camilispor 9:0

67e minuut.
Mazureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazureanu geeft een lange en hoge pass. Okruta kopt de bal weg. Rduch is nu in balbezit. Rduch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kurban geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moldoveanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mazureanu geeft een hoge lob. Crişan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Rduch onderschept slim de pass. Rduch passt de bal in één keer door. Crişan is nu in balbezit. Crişan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - Camilispor 10:0

77e minuut.
Mazureanu geeft de bal voor. Başoğlu met een sublieme pass. Mazureanu kopt de bal weg. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch geeft de bal voor. Klungelig pakt Arslanoğlu de bal. Rduch rent richting de bal. Rduch draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - Camilispor 11:0

83e minuut.
Moldoveanu met een sublieme pass. Crişan kan de bal niet met de borst controleren. Rduch is nu in balbezit. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - Camilispor 12:0

85e minuut.
Giovennazzi geeft een hoge lob. Crişan is nu in balbezit. Crişan geeft een lange en hoge pass. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Moldoveanu onderschept slim de pass. Moldoveanu geeft de bal voor. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta draait met de bal, schiet en ... Başoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - Camilispor 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enstone Spork 16%, Camilispor 84%.
Enstone Spork - Camilispor 13:0