Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ayazfc Galatasaray FC cCc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 19.2
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


18e minuut.
Inworp. Tuğsavul met de inworp. Sulak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulak draait met de bal, schiet en ... Can werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ayazfc - Galatasaray FC cCc 1:0

20e minuut.
Özten bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınmeşe maakt een afschuwelijke overtreding. Özten is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Keçeciler zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kolsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolsuz geeft een lange en hoge pass. Bayar rent richting de bal. Bayar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Keseroğlu speelt de bal door. Keçeciler rent richting de bal. Sunar is nu in balbezit. Sulak onderschept slim de pass. Sulak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Tuğsavul probeert naar een medespeler te passen. Durmazakar heeft problemen om de bal te vangen. Atar rent richting de bal. Atar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ayazfc 48%, Galatasaray FC cCc 52%.
Ayazfc - Galatasaray FC cCc 1:0

54e minuut.
Altınmeşe speelt de bal door. Klungelig pakt Eltekten de bal. Eltekten met een sublieme pass. Bayar rent richting de bal. Bayar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Keçeciler rent richting de bal. Özten rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hasatçı. Özten raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

86e minuut.
Özten speelt de bal door. Sulak bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınmeşe probeert naar een medespeler te passen. Bayar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ayazfc 42%, Galatasaray FC cCc 58%.
Ayazfc - Galatasaray FC cCc 1:0