Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enstone Spork Ozzyspor
5x3x2 Tactiek ozzy
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
36.5 gemiddelde waardering 29.4
good Schieten adequate
average Passen weak
weak Verdedigen weak


9e minuut.
Giovennazzi rent richting de bal. Okruta rent richting de bal. Okruta passt de bal zonder na te denken. Rüegg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüegg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Moldoveanu probeert de bal met de borst te controleren. Ağaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moldoveanu krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Ağaoğlu met de inworp. Maassen speelt de bal door. Sezal rent richting de bal. Sezal schiet op doel. Stehle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - Ozzyspor 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enstone Spork 56%, Ozzyspor 44%.
Enstone Spork - Ozzyspor 0:1

48e minuut.
Drugă verovert de bal door een tackle van achteren. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu passt de bal in één keer door. Rduch is nu in balbezit. Rduch draait met de bal, schiet en ... Ochoa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Moldoveanu speelt de bal door. Tornado rent richting de bal. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch schiet op doel. Ochoa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Enstone Spork - Ozzyspor 1:1

89e minuut.
Gusmini is nu in balbezit. Gusmini geeft een lange en hoge pass. Rduch rent richting de bal. Rduch haalt uit met een fantastische trap. Ochoa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - Ozzyspor 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enstone Spork 45%, Ozzyspor 55%.
Enstone Spork - Ozzyspor 2:1