Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ozzyspor Enstone Spork
ozzy Tactiek 5x3x2
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
33.6 gemiddelde waardering 40.2
good Schieten good
weak Passen adequate
average Verdedigen average


7e minuut.
Maassen probeert naar een medespeler te passen. Daar is İltan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İltan speelt de bal door. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ozzyspor - Enstone Spork 1:0

8e minuut.
Inworp. Ağaoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maassen speelt de bal door. Hunlu is nu in balbezit. Hunlu haalt uit met een fantastische trap. Stehle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ozzyspor - Enstone Spork 2:0

10e minuut.
Drugă rent richting de bal. Drugă geeft de bal voor. Inworp. Ağaoğlu met een snelle inworp. Maassen geeft de bal voor. Stehle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Meltz bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta verovert de bal door een tackle van achteren. Okruta passt de bal in één keer door. Crişan rent richting de bal. Crişan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Crişan probeert de bal met de borst te controleren. Crişan schiet op doel. Ochoa bokst de bal weg.

18e minuut.
Maassen onderschept slim de pass. Maassen passt de bal zonder na te denken. Sezal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezal haalt uit met een fantastische trap. Stehle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Crişan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crişan draait met de bal, schiet en ... Biçici kopt de bal weg. Balpetek heeft problemen om de bal te vangen. Meltz verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Nägler geeft een hoge lob. Põhja rent richting de bal. Rduch onderschept slim de pass. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ozzyspor - Enstone Spork 2:1

25e minuut.
Rduch is nu in balbezit. Rduch passt de bal met de wreef. Crişan heeft problemen om de bal te vangen. Crişan haalt uit met een fantastische trap. Põhja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ochoa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ozzyspor 50%, Enstone Spork 50%.
Ozzyspor - Enstone Spork 2:1

81e minuut.
Şoiman is nu in balbezit. Crişan onderschept slim de pass. Klungelig pakt Rduch de bal. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Ağaoğlu is nu in balbezit. Drugă verovert de bal door een tackle van achteren. Drugă probeert naar een medespeler te passen. Maassen is nu in balbezit. Maassen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ozzyspor 54%, Enstone Spork 46%.
Ozzyspor - Enstone Spork 2:1