Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mustafa Kemal ATATÜRK Camilispor
Y.Sarıkamış Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
19% Spel op eigen helft 81%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 18.7
average Schieten weak
adequate Passen weak
solid Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Berny speelt de bal door. Boom is nu in balbezit. Boom schiet op doel. Özpeker probeert de bal aan de voet te houden. Kolcuoğlu verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Camilispor 1:0

6e minuut.
Apaydın rent richting de bal. Chadwick onderschept slim de pass. Chadwick passt de bal met de wreef. Banin bereikt de bal nog maar net als eerste. Banin schiet op doel. Başoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Cranie is nu in balbezit. Boom bereikt de bal nog maar net als eerste. Boom probeert naar een medespeler te passen. Banin rent richting de bal. Banin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Başoğlu trapt de bal weg van het doel. Berny kopt de bal weg. Banin rent richting de bal. Banin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Boom bereikt de bal nog maar net als eerste. Boom haalt uit met een fantastische trap. Başoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Camilispor 2:0

24e minuut.
Berny rent richting de bal. Berny passt de bal met de wreef. Boom bereikt de bal nog maar net als eerste. Boom schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tumturacı de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Boom verovert de bal door een tackle van achteren. Boom geeft een lange en hoge pass. Chadwick kopt de bal weg. Banin rent richting de bal. Banin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Camilispor 3:0

28e minuut.
Cranie probeert naar een medespeler te passen. Boom is nu in balbezit. Boom passt de bal zonder na te denken. Banin is nu in balbezit. Banin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Camilispor 4:0

32e minuut.
Zalluhoğlu geeft de bal voor. Mokrzycki kopt de bal weg. Kolcuoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Boom bereikt de bal nog maar net als eerste. Boom haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Cranie bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranie geeft een hoge lob. Chadwick speelt de bal door. Cranie is nu in balbezit. Cranie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Mokrzycki de bal. Mokrzycki passt de bal in één keer door. Cranie bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranie passt de bal zonder na te denken. Mokrzycki geeft de bal voor. Başoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Mokrzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Mokrzycki geeft een lange en hoge pass. Berny rent richting de bal. Berny probeert naar een medespeler te passen. Banin bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mustafa Kemal ATATÜRK 23%, Camilispor 77%.
Mustafa Kemal ATATÜRK - Camilispor 4:0

52e minuut.
Kurban rent richting de bal. Kurban geeft een lange en hoge pass. Zalluhoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Banin bereikt de bal nog maar net als eerste. Banin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Camilispor 5:0

57e minuut.
Tumturacı probeert naar een medespeler te passen. Cranie is nu in balbezit. Cranie speelt de bal door. Boom rent richting de bal. Boom haalt uit met een fantastische trap. Başoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Mokrzycki rent richting de bal. Mokrzycki passt de bal in één keer door. Banin is nu in balbezit. Banin schiet op doel. Kolcuoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Camilispor 6:0

69e minuut.
Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki passt de bal met de wreef. Özpeker rent richting de bal. Boom verovert de bal door een tackle van achteren. Boom draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Müniroğlu kopt de bal weg. Shili geeft een hoge lob. Boom bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranie is nu in balbezit. Cranie passt de bal met de wreef. Başoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Banin is nu in balbezit. Banin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Camilispor 7:0

83e minuut.
Daar is Mokrzycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mokrzycki probeert naar een medespeler te passen. Boom bereikt de bal nog maar net als eerste. Boom haalt uit met een fantastische trap. Tumturacı probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Özpeker rent richting de bal. Berny verovert de bal door een tackle van achteren. Berny speelt de bal door. Banin bereikt de bal nog maar net als eerste. Banin schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mustafa Kemal ATATÜRK 16%, Camilispor 84%.
Mustafa Kemal ATATÜRK - Camilispor 7:0