Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Köprülü Spor Kulübü Galatasaray FC cCc
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen average


10e minuut.
Altınmeşe bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınmeşe passt de bal in één keer door. Arkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürşen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Eltekten raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Taştekin komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Taştekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Taştekin geeft een hoge lob. Uçar heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ağaoğlu zal de hoekschop nemen. Utkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Terim geeft de bal voor. Daar is Alptemür, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alptemür probeert naar een medespeler te passen. Gürşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürşen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Bayar heeft problemen om de bal te vangen. Uçar rent richting de bal. Uçar geeft een hoge lob. Gürşen rent richting de bal. Gürşen draait met de bal, schiet en ... Can kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Ağaoğlu geeft de bal voor. Daar is Bayar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuroğlu is nu in balbezit. Nuroğlu schiet op doel. Utkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Köprülü Spor Kulübü 74%, Galatasaray FC cCc 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Köprülü Spor Kulübü - Galatasaray FC cCc 0:0

72e minuut.
Klungelig pakt Altınmeşe de bal. Diyadin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taştekin. Taştekin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Köprülü Spor Kulübü 44%, Galatasaray FC cCc 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Köprülü Spor Kulübü - Galatasaray FC cCc 0:0