Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Köprülü Spor Kulübü Mustafa Kemal ATATÜRK
Normal Tactiek Y.Sarıkamış
32% Balbezit 68%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 47
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 43.7
weak Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Cranie met een sublieme pass. Mokrzycki probeert naar een medespeler te passen. Shili met een sublieme pass. Ocieczek is nu in balbezit. Ocieczek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Daar is Arkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chadwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadwick passt de bal met de wreef. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Cranie passt de bal in één keer door. Mokrzycki is nu in balbezit. Mokrzycki met een sublieme pass. Ocieczek rent richting de bal. Ocieczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Köprülü Spor Kulübü - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:1

6e minuut.
Diyadin is nu in balbezit. Diyadin passt de bal met de wreef. Ocieczek is nu in balbezit. Ocieczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprülü Spor Kulübü - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:2

7e minuut.
Mokrzycki geeft de bal voor. Utkan met een sublieme pass. Mokrzycki kopt de bal weg. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. Utkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Chadwick is nu in balbezit. Lecoq is nu in balbezit. Lecoq passt de bal zonder na te denken. Tinoco rent richting de bal. Tinoco schiet op doel. Utkan bokst de bal weg.

11e minuut.
Uçar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chadwick met de inworp. Ocieczek is nu in balbezit. Ocieczek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Cranie passt de bal in één keer door. Mokrzycki rent richting de bal. Lecoq probeert naar een medespeler te passen. Tinoco rent richting de bal. Tinoco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mokrzycki onderschept slim de pass. Mokrzycki met een sublieme pass. Lecoq probeert naar een medespeler te passen. Tinoco heeft problemen om de bal te vangen. Tinoco schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Mokrzycki kopt de bal weg. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco passt de bal in één keer door. Ocieczek rent richting de bal. Ocieczek haalt uit met een fantastische trap. Utkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Terim heeft problemen om de bal te vangen. Cranie bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Köprülü Spor Kulübü - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:3

17e minuut.
Lecoq probeert naar een medespeler te passen. Chadwick heeft problemen om de bal te vangen. Chadwick probeert naar een medespeler te passen. Ocieczek is nu in balbezit. Ocieczek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprülü Spor Kulübü - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:4

20e minuut.
Lecoq bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecoq passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tinoco de bal. Tinoco draait met de bal, schiet en ... Utkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprülü Spor Kulübü - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:5

22e minuut.
Tinoco passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chadwick de bal. Chadwick geeft een hoge lob. Tinoco rent richting de bal. Tinoco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Diyadin probeert de bal met de borst te controleren. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Diyadin maakt een afschuwelijke overtreding. Diyadin krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Utkan met een harde bal richting middenveld. Mokrzycki kopt de bal weg. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco schiet op doel. Utkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprülü Spor Kulübü - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:6

26e minuut.
Chadwick rent richting de bal. Chadwick passt de bal in één keer door. Ocieczek is nu in balbezit. Ocieczek haalt uit met een fantastische trap. Utkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco passt de bal in één keer door. Ocieczek is nu in balbezit. Ocieczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Köprülü Spor Kulübü - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:7

32e minuut.
Berkiner rent richting de bal. Chadwick onderschept slim de pass. Chadwick probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ocieczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ocieczek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Mokrzycki is nu in balbezit. Cranie probeert naar een medespeler te passen. Ocieczek probeert naar een medespeler te passen. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mokrzycki probeert naar een medespeler te passen. Lecoq is nu in balbezit. Lecoq geeft de bal voor. Cranie bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ocieczek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Chadwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadwick passt de bal met de wreef. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek schiet op doel. Utkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprülü Spor Kulübü - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:8

42e minuut.
Lecoq passt de bal met de wreef. Ocieczek is nu in balbezit. Ocieczek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tinoco de bal. Tinoco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Köprülü Spor Kulübü 82%, Mustafa Kemal ATATÜRK 18%.
Köprülü Spor Kulübü - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:8

48e minuut.
Özerdenerli rent richting de bal. Ocieczek onderschept slim de pass. Ocieczek passt de bal met de wreef. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. Utkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Lecoq heeft problemen om de bal te vangen. Lecoq geeft de bal voor. Ocieczek rent richting de bal. Ocieczek haalt uit met een fantastische trap. Utkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprülü Spor Kulübü - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:9

53e minuut.
Mokrzycki kopt de bal weg. Ocieczek is nu in balbezit. Uçar is nu in balbezit. Ocieczek onderschept slim de pass. Ocieczek schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Mokrzycki kopt de bal weg. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco passt de bal met de wreef. Daar is Ocieczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ocieczek draait met de bal, schiet en ... Paal!

57e minuut.
Cranie bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco rent richting de bal. Tinoco geeft een lange en hoge pass. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Mokrzycki kopt de bal weg. Tinoco rent richting de bal. Tinoco speelt de bal door. Ocieczek is nu in balbezit. Ocieczek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Mokrzycki kan de bal niet met de borst controleren. Mokrzycki met een sublieme pass. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco draait met de bal, schiet en ... Utkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprülü Spor Kulübü - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:10

65e minuut.
Cranie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cranie speelt de bal door. Lecoq probeert naar een medespeler te passen. Ocieczek rent richting de bal. Ocieczek passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mokrzycki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Terim de bal. Tinoco rent richting de bal. Tinoco schiet op doel. Utkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprülü Spor Kulübü - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:11

78e minuut.
Chadwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadwick passt de bal zonder na te denken. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek haalt uit met een fantastische trap. Terim probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Terim geeft een hoge lob. Siekierka kopt de bal weg. Daar is Cranie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cranie geeft de bal voor. Tinoco maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Lecoq passt de bal met de wreef. Chadwick rent richting de bal. Chadwick geeft de bal voor. Tinoco rent richting de bal. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Uçar geeft een lange en hoge pass. Mokrzycki kopt de bal weg. Diyadin rent richting de bal. Tinoco onderschept slim de pass. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Cranie is nu in balbezit. Cranie passt de bal met de wreef. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprülü Spor Kulübü - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:12

89e minuut.
Ergezer rent richting de bal. Ocieczek rent richting de bal. Klungelig pakt Lecoq de bal. Chadwick is nu in balbezit. Chadwick draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Köprülü Spor Kulübü 88%, Mustafa Kemal ATATÜRK 12%.
Köprülü Spor Kulübü - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:12