Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mustafa Kemal ATATÜRK Köprülü Spor Kulübü
Y.Sarıkamış Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
16% Spel op eigen helft 84%
47 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 19.5
solid Schieten weak
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Gürşen geeft de bal voor. Mokrzycki heeft problemen om de bal te vangen. Mokrzycki speelt de bal door. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco draait met de bal, schiet en ... Paal!

5e minuut.
Mokrzycki passt de bal met de wreef. Chadwick heeft problemen om de bal te vangen. Chadwick met een sublieme pass. Ocieczek is nu in balbezit. Ocieczek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Tinoco rent richting de bal. Tinoco passt de bal met de wreef. Ocieczek rent richting de bal. Ocieczek schiet op doel. Uçar probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Cranie is nu in balbezit. Cranie passt de bal met de wreef. Kurtlu rent richting de bal. Cranie onderschept slim de pass. Cranie geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Köprülü Spor Kulübü 1:0

14e minuut.
Diyadin is nu in balbezit. Ocieczek onderschept slim de pass. Ocieczek probeert naar een medespeler te passen. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Uçar de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chadwick geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tinoco heeft problemen om de bal te vangen. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Uçar trapt de bal weg van het doel. Lecoq kopt de bal weg. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Köprülü Spor Kulübü 2:0

18e minuut.
Özerdenerli geeft de bal voor. Mokrzycki rent richting de bal. Mokrzycki met een sublieme pass. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Berkiner met een sublieme pass. Gürşen rent richting de bal. Siekierka met een sublieme pass. Gürşen rent richting de bal. Gürşen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Doeltrap. Baron trapt de bal weg van het doel. Tinoco kopt de bal weg. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Lecoq is nu in balbezit. Chadwick speelt de bal door. Klungelig pakt Tinoco de bal. Tinoco schiet op doel. Utkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Köprülü Spor Kulübü 3:0

29e minuut.
Uçar trapt de bal weg. Cranie kopt de bal weg. Daar is Kurtlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Köprülü Spor Kulübü 4:0

29e minuut.
Arkan met een sublieme pass. Gürşen is nu in balbezit. Tinoco onderschept slim de pass. Tinoco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Köprülü Spor Kulübü 5:0

32e minuut.
Ergezer rent richting de bal. Lecoq onderschept slim de pass. Lecoq passt de bal met de wreef. Ocieczek rent richting de bal. Ocieczek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Chadwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadwick passt de bal in één keer door. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek draait met de bal, schiet en ... Utkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Köprülü Spor Kulübü 6:0

37e minuut.
Chadwick maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Uçar de bal. Tinoco rent richting de bal. Tinoco schiet op doel. Utkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Köprülü Spor Kulübü 7:0

41e minuut.
Chadwick geeft een hoge lob. Lecoq bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecoq passt de bal zonder na te denken. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. Utkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Köprülü Spor Kulübü 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mustafa Kemal ATATÜRK 16%, Köprülü Spor Kulübü 84%.
Mustafa Kemal ATATÜRK - Köprülü Spor Kulübü 8:0

47e minuut.
Özerdenerli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chadwick met de inworp. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Köprülü Spor Kulübü 9:0

51e minuut.
Arkan kopt de bal weg. Shili geeft een lange en hoge pass. Cranie kopt de bal weg. Daar is Tinoco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tinoco schiet op doel. Utkan bokst de bal weg.

58e minuut.
Chadwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadwick passt de bal zonder na te denken. Lecoq heeft problemen om de bal te vangen. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Cranie is nu in balbezit. Cranie passt de bal zonder na te denken. Tinoco rent richting de bal. Tinoco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Ocieczek passt de bal zonder na te denken. Uçar rent richting de bal. Tinoco onderschept slim de pass. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. Terim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Köprülü Spor Kulübü 10:0

74e minuut.
Diyadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Mokrzycki passt de bal zonder na te denken. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek draait met de bal, schiet en ... Utkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tinoco rent richting de bal. Tinoco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Köprülü Spor Kulübü 11:0

76e minuut.
Lecoq speelt de bal door. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek draait met de bal, schiet en ... Uçar probeert de bal aan de voet te houden. Utkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Köprülü Spor Kulübü 12:0

77e minuut.
Özerdenerli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Čmeliak met de inworp. Chadwick is nu in balbezit. Chadwick geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. Utkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Köprülü Spor Kulübü 13:0

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chadwick neemt de hoekschop. Klungelig pakt Tinoco de bal. Cranie is nu in balbezit. Cranie geeft een hoge lob. Paal! Ocieczek rent richting de bal. Ocieczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Köprülü Spor Kulübü 14:0

86e minuut.
Lecoq bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecoq passt de bal met de wreef. Cranie bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranie geeft een hoge lob. Uçar onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Kurtlu de bal. Cranie rent richting de bal. Cranie passt de bal in één keer door. Chadwick is nu in balbezit. Chadwick passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mustafa Kemal ATATÜRK 16%, Köprülü Spor Kulübü 84%.
Mustafa Kemal ATATÜRK - Köprülü Spor Kulübü 14:0