Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ayazfc Enstone Spork
Normal Tactiek 5x3x2
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 35.8
waardeloos Schieten goed
zwak Passen matig
zwak Verdedigen zwak


1e minuut.
Rduch onderschept slim de pass. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch rent richting de bal. Crişan rent richting de bal. Crişan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Rduch is nu in balbezit. Crişan is nu in balbezit. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch haalt uit met een fantastische trap. Crişan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Sulak rent richting de bal. Moldoveanu onderschept slim de pass. Moldoveanu speelt de bal door. Crişan is nu in balbezit. Crişan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Gümüş bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Rduch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crişan is nu in balbezit. Crişan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Mazureanu passt de bal met de wreef. Okruta is nu in balbezit. Okruta passt de bal in één keer door. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ayazfc - Enstone Spork 0:1

22e minuut.
Topsuz trapt de bal weg. Inworp. Mazureanu met een snelle inworp. Klungelig pakt Moldoveanu de bal. Moldoveanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Crişan controleert de bal met de borst. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ayazfc - Enstone Spork 0:2

23e minuut.
Daar is Sulak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulak begaat een overtreding. Sulak krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Sulak bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu onderschept slim de pass. Moldoveanu speelt de bal door. Rduch rent richting de bal. Rduch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Topsuz met een harde bal richting middenveld. Pekşeker kopt de bal weg. Crişan rent richting de bal. Crişan schiet op doel. Topsuz bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Gümüş geeft een hoge lob. Inworp. Okruta met de inworp. Crişan rent richting de bal. Crişan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ayazfc - Enstone Spork 0:3

32e minuut.
Tuğsavul speelt de bal door. Mazureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazureanu passt de bal in één keer door. Crişan is nu in balbezit. Crişan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ayazfc - Enstone Spork 0:4

36e minuut.
Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rduch de bal. Crişan rent richting de bal. Crişan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Keçeciler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch onderschept slim de pass. Rduch haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ayazfc - Enstone Spork 0:5

44e minuut.
Keseroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Rduch rent richting de bal. Rduch met een sublieme pass. Crişan rent richting de bal. Crişan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ayazfc - Enstone Spork 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ayazfc 75%, Enstone Spork 25%.
Ayazfc - Enstone Spork 0:6

47e minuut.
Okruta passt de bal in één keer door. Nägler heeft problemen om de bal te vangen. Nägler geeft een lange en hoge pass. Crişan heeft problemen om de bal te vangen. Crişan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ayazfc - Enstone Spork 0:7

53e minuut.
Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu probeert naar een medespeler te passen. Rduch met een sublieme pass. Crişan rent richting de bal. Crişan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Rduch is nu in balbezit. Rduch probeert naar een medespeler te passen. Crişan heeft problemen om de bal te vangen. Crişan schiet op doel. Erdener probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan rent richting de bal. Rduch is nu in balbezit. Crişan rent richting de bal. Crişan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Moldoveanu heeft problemen om de bal te vangen. Rduch is nu in balbezit. Rduch passt de bal met de wreef. Crişan rent richting de bal. Crişan haalt uit met een fantastische trap. Topsuz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Mazureanu passt de bal zonder na te denken. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta passt de bal in één keer door. Crişan is nu in balbezit. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Gümüş passt de bal in één keer door. Mazureanu probeert naar een medespeler te passen. Okruta geeft de bal voor. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Okruta met een snelle inworp. Crişan is nu in balbezit. Crişan schiet op doel. Topsuz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ayazfc 79%, Enstone Spork 21%.
Ayazfc - Enstone Spork 0:7