Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enstone Spork Ayazfc
5x3x2 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
13% Spel op eigen helft 87%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.6 gemiddelde waardering 19.5
goed Schieten waardeloos
redelijk Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


5e minuut.
Sulak is nu in balbezit. Moldoveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Moldoveanu geeft een hoge lob. Crişan is nu in balbezit. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch is nu in balbezit. Gümüş onderschept slim de pass. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Keseroğlu rent richting de bal. Keseroğlu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Moldoveanu de bal. Crişan rent richting de bal. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - Ayazfc 1:0

28e minuut.
Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan draait met de bal, schiet en ... Keçeciler heeft problemen om de bal te vangen. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan draait met de bal, schiet en ... Topsuz bokst de bal weg.

29e minuut.
Mazureanu probeert naar een medespeler te passen. Moldoveanu probeert de bal met de borst te controleren. Moldoveanu speelt de bal door. Rduch is nu in balbezit. Rduch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Moldoveanu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rduch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rduch passt de bal met de wreef. Crişan rent richting de bal. Crişan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu geeft de bal voor. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan schiet op doel. Topsuz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - Ayazfc 2:0

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazureanu met een snelle inworp. Crişan rent richting de bal. Rduch rent richting de bal. Rduch haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - Ayazfc 3:0

38e minuut.
Crişan onderschept slim de pass. Crişan passt de bal zonder na te denken. Rduch is nu in balbezit. Rduch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - Ayazfc 4:0

40e minuut.
Rduch verovert de bal door een tackle van achteren. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch is nu in balbezit. Rduch draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gümüş de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Erdener rent richting de bal. Crişan verovert de bal door een tackle van achteren. Crişan haalt uit met een fantastische trap. Topsuz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - Ayazfc 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enstone Spork 12%, Ayazfc 88%.
Enstone Spork - Ayazfc 5:0

49e minuut.
Erdener geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Okruta met de inworp. Crişan rent richting de bal. Crişan haalt uit met een fantastische trap. Topsuz bokst de bal weg.

56e minuut.
Moldoveanu onderschept slim de pass. Moldoveanu passt de bal in één keer door. Rduch is nu in balbezit. Crişan is nu in balbezit. Crişan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Mazureanu heeft problemen om de bal te vangen. Mazureanu kopt de bal weg. Daar is Crişan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rduch is nu in balbezit. Rduch haalt uit met een fantastische trap. Paal! Crişan is nu in balbezit. Crişan haalt uit met een fantastische trap. Topsuz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Nägler passt de bal met de wreef. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu is nu in balbezit. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan draait met de bal, schiet en ... Paal!

62e minuut.
Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Keseroğlu. Keseroğlu krijgt een gele kaart. Okruta raakt geblesseerd tijdens het duel. Moldoveanu wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Daar is Rduch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crişan rent richting de bal. Rduch rent richting de bal. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - Ayazfc 6:0

70e minuut.
Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan is nu in balbezit. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - Ayazfc 7:0

76e minuut.
Crişan draait met de bal, schiet en ... Keçeciler kopt de bal weg. Daar is Keseroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Crişan is nu in balbezit. Crişan geeft een lange en hoge pass. Rduch rent richting de bal. Rduch haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gümüş de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Rduch rent richting de bal. Crişan rent richting de bal. Rduch rent richting de bal. Rduch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enstone Spork 13%, Ayazfc 87%.
Enstone Spork - Ayazfc 7:0