Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UltrasSmyrna Ozzyspor
Normal Tactiek ozzy
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 27.7
slecht Schieten goed
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Buğdaycı bereikt de bal nog maar net als eerste. Buğdaycı geeft een lange en hoge pass. Ağaoğlu kopt de bal weg. Sezal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Sezal rent richting de bal. Hunlu rent richting de bal. Sezal rent richting de bal. Sezal haalt uit met een fantastische trap. Külcüoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasSmyrna - Ozzyspor 0:1

13e minuut.
Ağaoğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Sezal de bal. Maassen speelt de bal door. Hunlu is nu in balbezit. Hunlu schiet op doel. Külcüoğlu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasSmyrna - Ozzyspor 0:2

14e minuut.
Sezal is nu in balbezit. Sezal passt de bal met de wreef. Hunlu rent richting de bal. Hunlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ağaoğlu onderschept slim de pass. Ağaoğlu speelt de bal door. Sezal probeert naar een medespeler te passen. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Güngör heeft problemen om de bal te vangen. Maassen is nu in balbezit. Maassen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Karanlık is nu in balbezit. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Güngör bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu onderschept slim de pass. Hunlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Fındık onderschept slim de pass. Maassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Maassen probeert naar een medespeler te passen. Hunlu is nu in balbezit. Hunlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ağaoğlu speelt de bal door. Yakışıklı rent richting de bal. Yakışıklı met een sublieme pass. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasSmyrna - Ozzyspor 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UltrasSmyrna 61%, Ozzyspor 39%.
UltrasSmyrna - Ozzyspor 0:3

48e minuut.
Karanlık is nu in balbezit. Yakışıklı onderschept slim de pass. Yakışıklı probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hunlu de bal. Hunlu draait met de bal, schiet en ... Külcüoğlu bokst de bal weg. Sezal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasSmyrna - Ozzyspor 0:4

83e minuut.
Ağaoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ağaoğlu geeft een lange en hoge pass. İzmirli kopt de bal weg. Daar is Sezal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sezal haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasSmyrna - Ozzyspor 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UltrasSmyrna 69%, Ozzyspor 31%.
UltrasSmyrna - Ozzyspor 0:5