Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ozzyspor UltrasSmyrna
ozzy Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
23 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
30.7 gemiddelde waardering 17.3
good Schieten poor
weak Passen hopeless
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Maassen passt de bal zonder na te denken. Hunlu is nu in balbezit. Hunlu passt de bal met de wreef. Sezal rent richting de bal. Sezal draait met de bal, schiet en ... Külcüoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Maassen passt de bal in één keer door. Ağaoğlu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kalkan. Kalkan krijgt een gele kaart.

8e minuut.
İltan speelt de bal door. Maassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Maassen passt de bal zonder na te denken. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ozzyspor - UltrasSmyrna 1:0

20e minuut.
Sezal is nu in balbezit. Daar is Maassen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maassen passt de bal met de wreef. Hunlu rent richting de bal. Hunlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ozzyspor - UltrasSmyrna 2:0

25e minuut.
Külcüoğlu trapt de bal weg van het doel. Ağaoğlu kopt de bal weg. Maassen speelt de bal door. Hunlu heeft problemen om de bal te vangen. Hunlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
İzmirli geeft een lange en hoge pass. Inworp. İltan met een snelle inworp. Hunlu rent richting de bal. Hunlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ozzyspor - UltrasSmyrna 3:0

32e minuut.
Hunlu onderschept slim de pass. Hunlu passt de bal zonder na te denken. Sezal rent richting de bal. Sezal schiet op doel. Külcüoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ozzyspor - UltrasSmyrna 4:0

33e minuut.
Bengüer met een sublieme pass. Klungelig pakt Kalkan de bal. Kalkan passt de bal zonder na te denken. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Yakışıklı passt de bal met de wreef. İltan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kalkan zijn tegenspeler op de grond. Kalkan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

43e minuut.
Karanlık is nu in balbezit. Yakışıklı rent richting de bal. Karanlık schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yakışıklı moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Yakışıklı kan niet meer verder spelen. Meltz komt het veld opgelopen. Ağaoğlu wilt de vrije trap nemen. Külcüoğlu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ozzyspor 31%, UltrasSmyrna 69%.
Ozzyspor - UltrasSmyrna 4:0

60e minuut.
Ağaoğlu kopt de bal weg. İltan heeft problemen om de bal te vangen. Karanlık rent richting de bal. Hunlu onderschept slim de pass. Hunlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Külcüoğlu niet meer kan verder spelen. Özelden komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Daar is Maassen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maassen speelt de bal door. Sezal rent richting de bal. Sezal schiet op doel. Hakyemez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. İltan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sezal rent richting de bal. Sezal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ozzyspor - UltrasSmyrna 5:0

80e minuut.
Karanlık probeert naar een medespeler te passen. Buğdaycı rent richting de bal. Buğdaycı passt de bal zonder na te denken. Hunlu is nu in balbezit. Hunlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Maassen is nu in balbezit. Sezal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezal haalt uit met een fantastische trap. Özten heeft problemen om de bal te vangen. Özelden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ozzyspor - UltrasSmyrna 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ozzyspor 12%, UltrasSmyrna 88%.
Ozzyspor - UltrasSmyrna 6:0