Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Camilispor Galatasaray FC cCc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Dedeoğlu met een sublieme pass. Eltekten speelt de bal door. Tumturacı is nu in balbezit. Bayar verovert de bal door een tackle van achteren. Bayar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Sunar met een sublieme pass. Nuroğlu is nu in balbezit. Bakırdağ rent richting de bal. Nuroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Nuroğlu geeft een lange en hoge pass. Başoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Eltekten is nu in balbezit. Eltekten passt de bal in één keer door. Ağaoğlu geeft een hoge lob. Nuroğlu rent richting de bal. Nuroğlu geeft de bal voor. Başoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Hasatçı geeft de bal voor. Inworp. Bakırdağ met een snelle inworp. Müniroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Müniroğlu geeft een hoge lob. Paal!

22e minuut.
Ağaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Müniroğlu rent richting de bal. Dedeoğlu is nu in balbezit. Müniroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Müniroğlu schiet op doel. Can bokst de bal weg.

25e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Can niet meer kan verder spelen. Yaşayan komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Kolsuz met een sublieme pass. Zalluhoğlu is nu in balbezit. Zalluhoğlu passt de bal zonder na te denken. Bayar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Camilispor - Galatasaray FC cCc 0:1

34e minuut.
Apaydın probeert de bal aan de voet te houden. Altınmeşe met een sublieme pass. Daar is Kurban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayar is nu in balbezit. Bayar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

39e minuut.
Kolcuoğlu speelt de bal door. Daar is Eltekten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayar is nu in balbezit. Eltekten rent richting de bal. Eltekten schiet op doel. Başoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Müniroğlu is nu in balbezit. Altınmeşe begaat een overtreding. Müniroğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Müniroğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Durmazakar verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Camilispor 47%, Galatasaray FC cCc 53%.
Camilispor - Galatasaray FC cCc 0:1

52e minuut.
Ağaoğlu rent richting de bal. Zalluhoğlu begaat een overtreding. Ağaoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ağaoğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tumturacı kopt de bal weg. Başoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Zalluhoğlu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ağaoğlu met de inworp. Eltekten bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltekten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Camilispor - Galatasaray FC cCc 0:2

59e minuut.
Ağaoğlu rent richting de bal. Ağaoğlu geeft een lange en hoge pass. Tumturacı kopt de bal weg. Altınmeşe rent richting de bal. Altınmeşe geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Sunar onderschept slim de pass. Sunar probeert naar een medespeler te passen. Eltekten probeert naar een medespeler te passen. Bayar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayar haalt uit met een fantastische trap. Paal!

85e minuut.
Nuroğlu geeft een hoge lob. Özpeker geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Durmazakar de bal onder controle te krijgen. Dedeoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedeoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Altınmeşe probeert de bal aan de voet te houden. Dedeoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınmeşe begaat een overtreding. Altınmeşe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Camilispor 55%, Galatasaray FC cCc 45%.
Camilispor - Galatasaray FC cCc 0:2