Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enstone Spork Köprülü Spor Kulübü
5x3x2 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
20% Spel op eigen helft 80%
27 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 20.4
goed Schieten zwak
matig Passen slecht
matig Verdedigen slecht


9e minuut.
Moldoveanu speelt de bal door. Mazureanu heeft problemen om de bal te vangen. Mazureanu probeert naar een medespeler te passen. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch is nu in balbezit. Terim verovert de bal door een tackle van achteren. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Crişan rent richting de bal. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan rent richting de bal. Crişan schiet op doel. Utkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - Köprülü Spor Kulübü 1:0

26e minuut.
Okruta passt de bal met de wreef. Rduch is nu in balbezit. Rduch passt de bal zonder na te denken. Crişan rent richting de bal. Crişan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - Köprülü Spor Kulübü 2:0

27e minuut.
Rduch verovert de bal door een tackle van achteren. Rduch met een sublieme pass. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan schiet op doel. Utkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Okruta rent richting de bal. Okruta speelt de bal door. Klungelig pakt Crişan de bal. Crişan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - Köprülü Spor Kulübü 3:0

33e minuut.
Daar is Rduch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crişan rent richting de bal. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan rent richting de bal. Crişan haalt uit met een fantastische trap. Utkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Arkan is nu in balbezit. Drugă onderschept slim de pass. Drugă geeft een lange en hoge pass. Rduch is nu in balbezit. Rduch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu passt de bal met de wreef. Okruta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Crişan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crişan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - Köprülü Spor Kulübü 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enstone Spork 27%, Köprülü Spor Kulübü 73%.
Enstone Spork - Köprülü Spor Kulübü 4:0

49e minuut.
Mazureanu met de inworp. Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu passt de bal zonder na te denken. Mazureanu geeft een lange en hoge pass. Daar is Crişan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Utkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Rduch verovert de bal door een tackle van achteren. Crişan is nu in balbezit. Crişan draait met de bal, schiet en ... Utkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Terim de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - Köprülü Spor Kulübü 5:0

56e minuut.
Crişan rent richting de bal. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan haalt uit met een fantastische trap. Utkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Mazureanu geeft de bal voor. Ergezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta verovert de bal door een tackle van achteren. Crişan rent richting de bal. Crişan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu speelt de bal door. Crişan is nu in balbezit. Crişan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Crişan met een sublieme pass. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan is nu in balbezit. Crişan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - Köprülü Spor Kulübü 6:0

67e minuut.
Rduch rent richting de bal. Rduch passt de bal met de wreef. Ergezer rent richting de bal. Crişan onderschept slim de pass. Crişan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - Köprülü Spor Kulübü 7:0

71e minuut.
Moldoveanu probeert naar een medespeler te passen. Crişan rent richting de bal. Rduch is nu in balbezit. Crişan rent richting de bal. Crişan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Uçar verovert de bal door een tackle van achteren. Özerdenerli probeert de bal met de borst te controleren. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Uçar de bal onder controle te krijgen. Utkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Rduch heeft problemen om de bal te vangen. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - Köprülü Spor Kulübü 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enstone Spork 13%, Köprülü Spor Kulübü 87%.
Enstone Spork - Köprülü Spor Kulübü 8:0