Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Köprülü Spor Kulübü Enstone Spork
Normal Tactiek 5x3x2
35% Balbezit 65%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 48
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 37.7
weak Schieten good
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


6e minuut.
Moldoveanu geeft een lange en hoge pass. Daar is Kurtlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rduch rent richting de bal. Crişan is nu in balbezit. Crişan schiet op doel. Utkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Mazureanu rent richting de bal. Crişan is nu in balbezit. Moldoveanu speelt de bal door. Rduch rent richting de bal. Rduch haalt uit met een fantastische trap. Utkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Crişan is nu in balbezit. Crişan schiet op doel. Utkan bokst de bal weg. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Mazureanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Okruta de bal. Okruta passt de bal met de wreef. Rduch rent richting de bal. Rduch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Diyadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu onderschept slim de pass. Moldoveanu geeft een lange en hoge pass. Crişan is nu in balbezit. Crişan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kurtlu heeft problemen om de bal te vangen. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch passt de bal met de wreef. Crişan is nu in balbezit. Crişan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Diyadin rent richting de bal. Rduch verovert de bal door een tackle van achteren. Crişan is nu in balbezit. Rduch is nu in balbezit. Rduch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Gusmini geeft een lange en hoge pass. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan rent richting de bal. Crişan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprülü Spor Kulübü - Enstone Spork 0:1

31e minuut.
Utkan trapt de bal weg. Moldoveanu kopt de bal weg. Özerdenerli heeft problemen om de bal te vangen. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Moldoveanu kopt de bal weg. Crişan is nu in balbezit. Crişan passt de bal zonder na te denken. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Crişan schiet op doel. Klungelig pakt Uçar de bal. Moldoveanu is nu in balbezit. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ergezer is nu in balbezit. Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu met een sublieme pass. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Okruta probeert naar een medespeler te passen. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch rent richting de bal. Rduch haalt uit met een fantastische trap. Terim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Utkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Okruta zal de hoekschop nemen. Daar is Rduch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rduch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Köprülü Spor Kulübü - Enstone Spork 0:2

41e minuut.
Okruta met een sublieme pass. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu geeft een lange en hoge pass. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan draait met de bal, schiet en ... Utkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta passt de bal zonder na te denken. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan schiet op doel. Utkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprülü Spor Kulübü - Enstone Spork 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Köprülü Spor Kulübü 87%, Enstone Spork 13%.
Köprülü Spor Kulübü - Enstone Spork 0:3

50e minuut.
Mazureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazureanu passt de bal in één keer door. Crişan rent richting de bal. Rduch rent richting de bal. Rduch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprülü Spor Kulübü - Enstone Spork 0:4

50e minuut.
Arkan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gürşen de bal. Arkan is nu in balbezit. Rduch rent richting de bal. Rduch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprülü Spor Kulübü - Enstone Spork 0:5

53e minuut.
Klungelig pakt Kurtlu de bal. Mazureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazureanu speelt de bal door. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazureanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diyadin rent richting de bal. Rduch onderschept slim de pass. Rduch geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Gusmini met een snelle inworp. Mazureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazureanu geeft de bal voor. Klungelig pakt Okruta de bal. Okruta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprülü Spor Kulübü - Enstone Spork 0:6

60e minuut.
Rduch geeft de bal voor. Ergezer is nu in balbezit. Crişan onderschept slim de pass. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Terim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rduch rent richting de bal. Rduch haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Crişan de bal onder controle te krijgen. Utkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Moldoveanu met een sublieme pass. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch passt de bal zonder na te denken. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprülü Spor Kulübü - Enstone Spork 0:7

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazureanu met de inworp. Rduch rent richting de bal. Crişan is nu in balbezit. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Moldoveanu geeft de bal voor. Utkan speelt de bal door. Mazureanu kopt de bal weg. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Uçar geeft een lange en hoge pass. Gürşen controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Okruta neemt vlug de vrije trap. Crişan is nu in balbezit. Crişan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Utkan probeert naar een medespeler te passen. Okruta kopt de bal weg. Crişan rent richting de bal. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Mazureanu geeft een hoge lob. Rduch rent richting de bal. Rduch speelt de bal door. Crişan is nu in balbezit. Crişan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Alptemür zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rduch is nu in balbezit. Rduch passt de bal met de wreef. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Köprülü Spor Kulübü 79%, Enstone Spork 21%.
Köprülü Spor Kulübü - Enstone Spork 0:7