Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mustafa Kemal ATATÜRK Ayazfc
Y.Sarıkamış Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
22% Spel op eigen helft 78%
44 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 20
very good Schieten unsatisfactory
good Passen weak
solid Verdedigen weak


7e minuut.
Cranie kopt de bal weg. Gümüş controleert de bal met de borst. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Ayazfc 1:0

8e minuut.
Ocieczek is nu in balbezit. Erdener is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ocieczek. Ocieczek krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Cranie probeert naar een medespeler te passen. Mokrzycki is nu in balbezit. Mokrzycki passt de bal zonder na te denken. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. Topsuz bokst de bal weg. Erdener heeft problemen om de bal te vangen. Ocieczek rent richting de bal. Ocieczek schiet op doel. Topsuz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Erdener, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Ayazfc 2:0

13e minuut.
Mokrzycki speelt de bal door. Chadwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadwick passt de bal zonder na te denken. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Mokrzycki speelt de bal door. Chadwick is nu in balbezit. Ocieczek rent richting de bal. Ocieczek draait met de bal, schiet en ... Topsuz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Ayazfc 3:0

15e minuut.
Sulak speelt de bal door. Atar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco verovert de bal door een tackle van achteren. Tinoco geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Topsuz trapt de bal weg van het doel. Lecoq kopt de bal weg. Klungelig pakt Pekşeker de bal. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Tinoco is nu in balbezit. Tinoco passt de bal met de wreef. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek schiet op doel. Topsuz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Ayazfc 4:0

25e minuut.
Keseroğlu speelt de bal door. Keçeciler is nu in balbezit. Keçeciler passt de bal in één keer door. Atar bereikt de bal nog maar net als eerste. Atar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Klungelig pakt Gülaçar de bal. Tinoco is nu in balbezit. Gülaçar begaat een overtreding. Gülaçar krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Daar is Gülaçar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cranie is nu in balbezit. Cranie geeft een hoge lob. Chadwick is nu in balbezit. Chadwick haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mokrzycki probeert naar een medespeler te passen. Ocieczek heeft problemen om de bal te vangen. Keseroğlu maakt een afschuwelijke overtreding. Ocieczek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lecoq wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Topsuz met een sublieme pass. Mokrzycki kopt de bal weg. Gülaçar rent richting de bal. Tinoco onderschept slim de pass. Tinoco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Cranie kopt de bal weg. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco passt de bal in één keer door. Ocieczek rent richting de bal. Ocieczek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cranie geeft de bal voor. Topsuz probeert naar een medespeler te passen. Mokrzycki kopt de bal weg. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. Topsuz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Ayazfc 5:0

44e minuut.
Gümüş geeft de bal voor. Inworp. Chadwick met een snelle inworp. Ocieczek is nu in balbezit. Ocieczek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mustafa Kemal ATATÜRK 27%, Ayazfc 73%.
Mustafa Kemal ATATÜRK - Ayazfc 5:0

47e minuut.
Tinoco passt de bal met de wreef. Daar is Pekşeker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chadwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadwick schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pekşeker de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Lecoq geeft een hoge lob. Ocieczek rent richting de bal. Ocieczek speelt de bal door. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Ayazfc 6:0

51e minuut.
Gümüş geeft een lange en hoge pass. Zagajewski rent richting de bal. Zagajewski geeft een hoge lob. Ocieczek rent richting de bal. Ocieczek schiet op doel. Topsuz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Keseroğlu rent richting de bal. Tinoco onderschept slim de pass. Tinoco passt de bal met de wreef. Ocieczek is nu in balbezit. Ocieczek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Ayazfc 7:0

60e minuut.
Topsuz trapt de bal weg. Cranie kopt de bal weg. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. Topsuz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Ayazfc 8:0

63e minuut.
Lecoq heeft problemen om de bal te vangen. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki geeft de bal voor. Tinoco rent richting de bal. Tinoco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Daar is Mokrzycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mokrzycki passt de bal in één keer door. Cranie speelt de bal door. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Topsuz probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Zagajewski met een snelle inworp. Cranie is nu in balbezit. Cranie haalt uit met een fantastische trap. Topsuz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Mokrzycki passt de bal in één keer door. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco passt de bal zonder na te denken. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek haalt uit met een fantastische trap. Topsuz bokst de bal weg. Tinoco rent richting de bal. Tinoco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Ayazfc 9:0

70e minuut.
Keçeciler rent richting de bal. Tinoco verovert de bal door een tackle van achteren. Cranie is nu in balbezit. Cranie geeft de bal voor. Ocieczek maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Ayazfc 10:0

73e minuut.
Mokrzycki is nu in balbezit. Tinoco met een sublieme pass. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadwick is nu in balbezit. Chadwick schiet op doel. Topsuz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chadwick geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gümüş rent richting de bal. Tinoco verovert de bal door een tackle van achteren. Tinoco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Ayazfc 11:0

80e minuut.
Zagajewski geeft een lange en hoge pass. Cranie rent richting de bal. Cranie geeft de bal voor. Ocieczek rent richting de bal. Ocieczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Ayazfc 12:0

83e minuut.
Doeltrap. Topsuz trapt de bal weg van het doel. Mokrzycki kopt de bal weg. Tinoco rent richting de bal. Tinoco draait met de bal, schiet en ... Topsuz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Ayazfc 13:0

89e minuut.
Tinoco onderschept slim de pass. Tinoco probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ocieczek de bal. Ocieczek haalt uit met een fantastische trap. Erdener probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mustafa Kemal ATATÜRK 18%, Ayazfc 82%.
Mustafa Kemal ATATÜRK - Ayazfc 13:0