Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ayazfc Mustafa Kemal ATATÜRK
Normal Tactiek Y.Sarıkamış
34% Balbezit 66%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 45.8
unsatisfactory Schieten very good
weak Passen good
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Sulak probeert naar een medespeler te passen. Atar heeft problemen om de bal te vangen. Keçeciler is nu in balbezit. Tinoco onderschept slim de pass. Tinoco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Lecoq onderschept slim de pass. Lecoq geeft de bal voor. Erdener heeft problemen om de bal te vangen. Ocieczek is nu in balbezit. Ocieczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ayazfc - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:1

5e minuut.
Čmeliak met een snelle inworp. Chadwick rent richting de bal. Chadwick geeft een lange en hoge pass. Tinoco springt en kopt de bal. Ocieczek maakt een snoekduik en kopt de bal. Topsuz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ayazfc - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:2

7e minuut.
Lecoq passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chadwick de bal. Chadwick speelt de bal door. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Chadwick passt de bal in één keer door. Lecoq is nu in balbezit. Lecoq geeft een lange en hoge pass. Tinoco heeft problemen om de bal te vangen. Tinoco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Topsuz met een sublieme pass. Lecoq is nu in balbezit. Lecoq passt de bal zonder na te denken. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco draait met de bal, schiet en ... Topsuz bokst de bal weg.

12e minuut.
Cranie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lecoq rent richting de bal. Lecoq passt de bal in één keer door. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

13e minuut.
Chadwick rent richting de bal. Ocieczek is nu in balbezit. Met opzet legt Tuğsavul zijn tegenspeler op de grond. Tuğsavul is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ocieczek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ocieczek kan niet meer verder spelen. Banin komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Gümüş kopt de bal weg. Cranie met een sublieme pass. Daar is Tinoco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tinoco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ayazfc - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:3

21e minuut.
Banin passt de bal zonder na te denken. Daar is Tinoco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lecoq bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco rent richting de bal. Tinoco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ayazfc - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:4

24e minuut.
Shili kopt de bal weg. Chadwick is nu in balbezit. Chadwick speelt de bal door. Banin rent richting de bal. Banin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mokrzycki geeft een hoge lob. Gümüş heeft problemen om de bal te vangen. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ayazfc - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:5

28e minuut.
Tinoco passt de bal in één keer door. Erdener rent richting de bal. Banin verovert de bal door een tackle van achteren. Banin schiet op doel. Topsuz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Banin bereikt de bal nog maar net als eerste. Banin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Cranie passt de bal zonder na te denken. Lecoq met een sublieme pass. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Banin rent richting de bal. Banin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Banin rent richting de bal. Chadwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Banin is nu in balbezit. Banin schiet op doel. Topsuz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ayazfc - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:6

40e minuut.
Chadwick rent richting de bal. Chadwick passt de bal met de wreef. Tinoco rent richting de bal. Tinoco schiet op doel. Topsuz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ayazfc - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:7

42e minuut.
Chadwick passt de bal met de wreef. Banin is nu in balbezit. Banin passt de bal in één keer door. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ayazfc - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ayazfc 84%, Mustafa Kemal ATATÜRK 16%.
Ayazfc - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:8

47e minuut.
Tinoco is nu in balbezit. Gümüş is nu in balbezit. Tinoco verovert de bal door een tackle van achteren. Tinoco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ayazfc - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:9

50e minuut.
Cranie passt de bal in één keer door. Mokrzycki is nu in balbezit. Mokrzycki speelt de bal door. Banin bereikt de bal nog maar net als eerste. Banin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Cranie bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranie geeft een hoge lob. Erdener bereikt de bal nog maar net als eerste. Banin verovert de bal door een tackle van achteren. Banin draait met de bal, schiet en ... Topsuz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ayazfc - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:10

55e minuut.
Doeltrap. Topsuz trapt de bal weg. Cranie kopt de bal weg. Daar is Tinoco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tinoco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ayazfc - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:11

67e minuut.
Mokrzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Lecoq rent richting de bal. Lecoq passt de bal zonder na te denken. Banin bereikt de bal nog maar net als eerste. Banin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cranie is nu in balbezit. Cranie haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Cranie rent richting de bal. Cranie geeft een hoge lob. Chadwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Banin bereikt de bal nog maar net als eerste. Banin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ayazfc - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:12

73e minuut.
Shili met een sublieme pass. Chadwick rent richting de bal. Daar is Chadwick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chadwick geeft een hoge lob. Tinoco maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ayazfc - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:13

79e minuut.
Cranie speelt de bal door. Daar is Banin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banin passt de bal met de wreef. Tinoco rent richting de bal. Tinoco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Zagajewski passt de bal met de wreef. Daar is Cranie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cranie met een sublieme pass. Tinoco rent richting de bal. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Banin de bal. Chadwick rent richting de bal. Chadwick schiet op doel. Paal!

90e minuut.
Cranie met een sublieme pass. Daar is Tinoco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tinoco passt de bal zonder na te denken. Banin heeft problemen om de bal te vangen. Banin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ayazfc 81%, Mustafa Kemal ATATÜRK 19%.
Ayazfc - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:13