Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Camilispor UltrasSmyrna
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Karanlık rent richting de bal. Müniroğlu onderschept slim de pass. Müniroğlu probeert naar een medespeler te passen. Dedeoğlu is nu in balbezit. Dedeoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Camilispor - UltrasSmyrna 1:0

7e minuut.
Karanlık is nu in balbezit. Müniroğlu onderschept slim de pass. Müniroğlu passt de bal zonder na te denken. Dedeoğlu is nu in balbezit. Dedeoğlu schiet op doel. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Kalkan met een sublieme pass. Bengüer is nu in balbezit. Tumturacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengüer onderschept slim de pass. Bengüer draait met de bal, schiet en ... Başoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Arslanoğlu met een sublieme pass. Hakyemez rent richting de bal. Dedeoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Dedeoğlu haalt uit met een fantastische trap. Külcüoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Camilispor - UltrasSmyrna 2:0

32e minuut.
Zalluhoğlu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Buğdaycı met de inworp. Daar is Kalkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalkan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Küllüoğlu met een sublieme pass. Bengüer rent richting de bal. Özpeker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengüer onderschept slim de pass. Bengüer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Camilispor 51%, UltrasSmyrna 49%.
Camilispor - UltrasSmyrna 2:0

49e minuut.
Apaydın speelt de bal door. Daar is Dedeoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güngör rent richting de bal. Dedeoğlu onderschept slim de pass. Dedeoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Camilispor - UltrasSmyrna 3:0

51e minuut.
Güngör rent richting de bal. Güngör geeft de bal voor. Tumturacı heeft problemen om de bal te vangen. Bengüer verovert de bal door een tackle van achteren. Bengüer schiet op doel. Başoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kalkan krijgt zijn hoofd ertegen. Kolcuoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Bengüer rent richting de bal. Bengüer schiet op doel. Başoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Camilispor - UltrasSmyrna 3:1

59e minuut.
Özpeker speelt de bal door. Kalkan is nu in balbezit. Kalkan passt de bal zonder na te denken. Bengüer is nu in balbezit. Bengüer draait met de bal, schiet en ... Başoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Camilispor 45%, UltrasSmyrna 55%.
Camilispor - UltrasSmyrna 3:1