Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ozzyspor Galatasaray FC cCc
ozzy Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
20 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 19.3
good Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


5e minuut.
İltan met een snelle inworp. Yakışıklı is nu in balbezit. Met opzet legt Eltekten zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Eltekten naar de kleedkamers voor een vroege douche.

6e minuut.
Maassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Maassen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hasatçı de bal. Sezal rent richting de bal. Sezal schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ozzyspor - Galatasaray FC cCc 1:0

7e minuut.
İltan rent richting de bal. İltan passt de bal in één keer door. Sezal heeft problemen om de bal te vangen. Hunlu is nu in balbezit. Hunlu draait met de bal, schiet en ... Can kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
İltan kopt de bal weg. Maassen is nu in balbezit. Maassen probeert naar een medespeler te passen. Sezal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sezal de bal. Sezal haalt uit met een fantastische trap. Can probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ozzyspor - Galatasaray FC cCc 2:0

36e minuut.
Durmazakar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ağaoğlu met de inworp. Sezal is nu in balbezit. Sezal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Sezal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezal passt de bal met de wreef. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ozzyspor - Galatasaray FC cCc 3:0

40e minuut.
Ağaoğlu rent richting de bal. Ağaoğlu speelt de bal door. Sezal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezal schiet op doel. Can maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ozzyspor - Galatasaray FC cCc 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ozzyspor 33%, Galatasaray FC cCc 67%.
Ozzyspor - Galatasaray FC cCc 4:0

48e minuut.
Hasatçı onderschept slim de pass. Hasatçı probeert naar een medespeler te passen. Sunar is nu in balbezit. İltan verovert de bal door een tackle van achteren. İltan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ozzyspor - Galatasaray FC cCc 5:0

57e minuut.
Inworp. Nuroğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Altınmeşe controleert de bal met de borst. Altınmeşe geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Akyürek rent richting de bal. İltan onderschept slim de pass. İltan speelt de bal door. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Maassen speelt de bal door. Durmazakar is nu in balbezit. Durmazakar met een sublieme pass. Sezal rent richting de bal. Sezal haalt uit met een fantastische trap. Can verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Altınmeşe bereikt de bal nog maar net als eerste. Maassen onderschept slim de pass. Maassen passt de bal met de wreef. Sezal rent richting de bal. Sezal draait met de bal, schiet en ... Can verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ozzyspor 30%, Galatasaray FC cCc 70%.
Ozzyspor - Galatasaray FC cCc 5:0