Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galatasaray FC cCc Ozzyspor
Normal Tactiek ozzy
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 28.5
weak Schieten good
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


7e minuut.
Biçici geeft een lange en hoge pass. Durmazakar is nu in balbezit. Sezal is nu in balbezit. Sezal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray FC cCc - Ozzyspor 0:1

10e minuut.
İltan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Maassen de bal onder controle te krijgen. Hunlu is nu in balbezit. Sezal is nu in balbezit. Sezal haalt uit met een fantastische trap. Can verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Kolsuz geeft een lange en hoge pass. Ağaoğlu rent richting de bal. Ağaoğlu met een sublieme pass. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu draait met de bal, schiet en ... Paal! Durmazakar heeft problemen om de bal te vangen. Can probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Can met een sublieme pass. Sunar kopt de bal weg. İltan heeft problemen om de bal te vangen. Hunlu is nu in balbezit. Hunlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is İltan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akyürek bereikt de bal nog maar net als eerste. Biçici met een sublieme pass. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Akyürek rent richting de bal. Hunlu verovert de bal door een tackle van achteren. Hunlu passt de bal met de wreef. Sezal heeft problemen om de bal te vangen. Sezal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sezal verovert de bal door een tackle van achteren. Maassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Maassen passt de bal met de wreef. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Ağaoğlu met een snelle inworp. Maassen is nu in balbezit. Maassen probeert naar een medespeler te passen. Sezal rent richting de bal. Sezal draait met de bal, schiet en ... Can bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray FC cCc - Ozzyspor 0:2

40e minuut.
Şoiman rent richting de bal. Ağaoğlu rent richting de bal. Şoiman speelt de bal door. Sezal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray FC cCc - Ozzyspor 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray FC cCc 79%, Ozzyspor 21%.
Galatasaray FC cCc - Ozzyspor 0:3

46e minuut.
Eltekten verovert de bal door een tackle van achteren. Şoiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltekten tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eltekten krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Hasatçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağaoğlu onderschept slim de pass. Ağaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sezal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sezal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Sunar is nu in balbezit. Sunar speelt de bal door. Maassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Yakışıklı is nu in balbezit. Ağaoğlu is nu in balbezit. Ağaoğlu passt de bal met de wreef. Sezal rent richting de bal. Sezal draait met de bal, schiet en ... Can bokst de bal weg.

78e minuut.
Akyürek bereikt de bal nog maar net als eerste. İltan rent richting de bal. İltan met een sublieme pass. Hunlu rent richting de bal. Hunlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Sunar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunar geeft de bal voor. Klungelig pakt Hasatçı de bal. Sezal is nu in balbezit. Sezal passt de bal in één keer door. Can probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Can met een sublieme pass. Yakışıklı kopt de bal weg. Kolsuz probeert de bal aan de voet te houden. Sezal rent richting de bal. Sezal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şoiman met de inworp. Maassen speelt de bal door. Sezal rent richting de bal. Sezal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray FC cCc - Ozzyspor 0:4

90e minuut.
Klungelig pakt Yakışıklı de bal. Yakışıklı passt de bal in één keer door. Maassen is nu in balbezit. Maassen draait met de bal, schiet en ... Can werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray FC cCc - Ozzyspor 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray FC cCc 69%, Ozzyspor 31%.
Galatasaray FC cCc - Ozzyspor 0:5