Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Köprülü Spor Kulübü Ozzyspor
Normal Tactiek ozzy
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 31.4
weak Schieten good
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Daar is Maassen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maassen passt de bal in één keer door. Sezal speelt de bal door. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprülü Spor Kulübü - Ozzyspor 0:1

9e minuut.
Gürşen heeft problemen om de bal te vangen. Biçici met een sublieme pass. Maassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu rent richting de bal. Hunlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Utkan met een harde bal richting middenveld. İltan kopt de bal weg. Hunlu is nu in balbezit. İltan geeft een lange en hoge pass. Utkan bokst de bal weg.

20e minuut.
Põhja geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sezal de bal. Uçar is nu in balbezit. Sezal verovert de bal door een tackle van achteren. Sezal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprülü Spor Kulübü - Ozzyspor 0:2

25e minuut.
Kurtlu is nu in balbezit. Kurtlu geeft de bal voor. Ağaoğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Sezal de bal. Sezal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Şoiman geeft de bal voor. Inworp. Berkiner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arkan rent richting de bal. Arkan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Köprülü Spor Kulübü 82%, Ozzyspor 18%.
Köprülü Spor Kulübü - Ozzyspor 0:2

53e minuut.
Sezal is nu in balbezit. Sezal passt de bal zonder na te denken. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu haalt uit met een fantastische trap. Utkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprülü Spor Kulübü - Ozzyspor 0:3

58e minuut.
Maassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Maassen passt de bal in één keer door. Özerdenerli rent richting de bal. Sezal verovert de bal door een tackle van achteren. Sezal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprülü Spor Kulübü - Ozzyspor 0:4

67e minuut.
İltan met een sublieme pass. Maassen rent richting de bal. Maassen speelt de bal door. Sezal is nu in balbezit. Sezal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Diyadin onderschept slim de pass. Diyadin probeert naar een medespeler te passen. Hunlu controleert de bal met de borst. Maassen is nu in balbezit. Maassen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Maassen speelt de bal door. Sezal rent richting de bal. Özerdenerli begaat een overtreding. Özerdenerli krijgt een gele kaart.

74e minuut.
İltan heeft problemen om de bal te vangen. Hunlu is nu in balbezit. Hunlu met een sublieme pass. Sezal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Alptemür heeft problemen om de bal te vangen. İltan is nu in balbezit. İltan geeft de bal voor. Maassen is nu in balbezit. Maassen haalt uit met een fantastische trap. Utkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Utkan met een sublieme pass. Yakışıklı speelt de bal door. Daar is İltan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hunlu is nu in balbezit. Hunlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Maassen is nu in balbezit. Maassen met een sublieme pass. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu haalt uit met een fantastische trap. Utkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprülü Spor Kulübü - Ozzyspor 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Köprülü Spor Kulübü 75%, Ozzyspor 25%.
Köprülü Spor Kulübü - Ozzyspor 0:5