Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ozzyspor Köprülü Spor Kulübü
ozzy Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
21% Spel op eigen helft 79%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.4 gemiddelde waardering 19.9
good Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Gürşen speelt de bal door. Diyadin is nu in balbezit. Maassen onderschept slim de pass. Sezal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Ağaoğlu met een sublieme pass. Maassen rent richting de bal. Maassen probeert naar een medespeler te passen. Hunlu rent richting de bal. Hunlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, İltan zal de hoekschop nemen. Sezal is nu in balbezit. Sezal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ozzyspor - Köprülü Spor Kulübü 1:0

4e minuut.
Ergezer rent richting de bal. Sezal onderschept slim de pass. Sezal passt de bal in één keer door. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ozzyspor - Köprülü Spor Kulübü 2:0

5e minuut.
Gürşen rent richting de bal. Gürşen met een sublieme pass. Ergezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu onderschept slim de pass. Hunlu haalt uit met een fantastische trap. Utkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sezal rent richting de bal. Sezal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ozzyspor - Köprülü Spor Kulübü 3:0

15e minuut.
Diyadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu is nu in balbezit. Diyadin is nu in balbezit. Hunlu onderschept slim de pass. Hunlu draait met de bal, schiet en ... Utkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu schiet op doel. Utkan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ozzyspor - Köprülü Spor Kulübü 4:0

19e minuut.
Maassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Maassen passt de bal met de wreef. Özerdenerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezal onderschept slim de pass. Sezal haalt uit met een fantastische trap. Utkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ağaoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maassen speelt de bal door. Sezal rent richting de bal. Sezal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ozzyspor - Köprülü Spor Kulübü 5:0

31e minuut.
Ergezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Maassen onderschept slim de pass. Maassen speelt de bal door. Hunlu is nu in balbezit. Hunlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Biçici met een sublieme pass. Ağaoğlu rent richting de bal. Ağaoğlu geeft een hoge lob. Hunlu rent richting de bal. Hunlu draait met de bal, schiet en ... Utkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Yakışıklı rent richting de bal. Yakışıklı passt de bal zonder na te denken. Ergezer rent richting de bal. Hunlu onderschept slim de pass. Hunlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ozzyspor 26%, Köprülü Spor Kulübü 74%.
Ozzyspor - Köprülü Spor Kulübü 5:0

46e minuut.
Kurtlu geeft een lange en hoge pass. Uçar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezal onderschept slim de pass. Maassen is nu in balbezit. Maassen schiet op doel. Utkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Hunlu rent richting de bal. Hunlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ozzyspor - Köprülü Spor Kulübü 6:0

62e minuut.
Sezal passt de bal in één keer door. Diyadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu verovert de bal door een tackle van achteren. Hunlu haalt uit met een fantastische trap. Utkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ozzyspor - Köprülü Spor Kulübü 7:0

66e minuut.
Terim geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gürşen de bal. Põhja maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Põhja moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Põhja schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

78e minuut.
Ağaoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Meltz komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Utkan trapt de bal weg. Daar is Diyadin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İltan geeft een hoge lob. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ozzyspor 17%, Köprülü Spor Kulübü 83%.
Ozzyspor - Köprülü Spor Kulübü 7:0