Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Camilispor Ayazfc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 21.1
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
hopeless Verdedigen weak


4e minuut.
Keseroğlu is nu in balbezit. Müniroğlu onderschept slim de pass. Dedeoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedeoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Arslanoğlu met een sublieme pass. Klungelig pakt Dedeoğlu de bal. Erdener rent richting de bal. Dedeoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Dedeoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Sulak passt de bal zonder na te denken. Müniroğlu is nu in balbezit. Müniroğlu passt de bal met de wreef. Dedeoğlu rent richting de bal. Dedeoğlu schiet op doel. Topsuz bokst de bal weg.

29e minuut.
Bakırdağ kopt de bal weg. Klungelig pakt Müniroğlu de bal. Keçeciler rent richting de bal. Sulak rent richting de bal. Sulak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Özpeker onderschept slim de pass. Keçeciler onderschept slim de pass. Keçeciler passt de bal met de wreef. Atar rent richting de bal. Atar schiet op doel. Başoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Camilispor - Ayazfc 0:1

41e minuut.
Keçeciler rent richting de bal. Keçeciler met een sublieme pass. Zalluhoğlu speelt de bal door. Atar bereikt de bal nog maar net als eerste. Atar schiet op doel. Başoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Başoğlu probeert naar een medespeler te passen. Keseroğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Sulak de bal. Sulak schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Camilispor 59%, Ayazfc 41%.
Camilispor - Ayazfc 0:1

50e minuut.
Sulak rent richting de bal. Sulak speelt de bal door. Atar is nu in balbezit. Atar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Camilispor - Ayazfc 0:2

57e minuut.
Sulak rent richting de bal. Arslanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Arslanoğlu geeft de bal voor. Apaydın is nu in balbezit. Apaydın schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Kolcuoğlu geeft een hoge lob. Bakırdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Keseroğlu begaat een overtreding. Keseroğlu krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Keçeciler probeert de bal aan de voet te houden. Müniroğlu is nu in balbezit. Keçeciler verovert de bal door een tackle van achteren. Özpeker onderschept slim de pass. Özpeker geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Pekşeker verovert de bal door een tackle van achteren. Pekşeker probeert naar een medespeler te passen. Erdener bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedeoğlu onderschept slim de pass. Dedeoğlu schiet op doel. Topsuz bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kurban rent richting de bal. Kurban passt de bal met de wreef. Müniroğlu speelt de bal door. Dedeoğlu is nu in balbezit. Dedeoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Camilispor 48%, Ayazfc 52%.
Camilispor - Ayazfc 0:2