Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galatasaray FC cCc Enstone Spork
Normal Tactiek 5x3x2
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 40.5
weak Schieten good
poor Passen adequate
average Verdedigen average


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giovennazzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta geeft een lange en hoge pass. Rduch krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Can trapt de bal weg van het doel. Okruta kopt de bal weg. Daar is Hasatçı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crişan is nu in balbezit. Crişan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Okruta rent richting de bal. Okruta geeft de bal voor. Rduch rent richting de bal. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Crişan rent richting de bal. Daar is Crişan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rduch rent richting de bal. Crişan is nu in balbezit. Crişan schiet op doel. Can kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Okruta passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Taştekin de bal. Mazureanu speelt de bal door. Rduch is nu in balbezit. Rduch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray FC cCc - Enstone Spork 0:1

18e minuut.
Akyürek rent richting de bal. Crişan verovert de bal door een tackle van achteren. Rduch rent richting de bal. Crişan is nu in balbezit. Crişan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray FC cCc - Enstone Spork 0:2

20e minuut.
Crişan kopt de bal weg. Daar is Kolsuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray FC cCc - Enstone Spork 0:3

21e minuut.
Klungelig pakt Bayar de bal. Crişan verovert de bal door een tackle van achteren. Rduch rent richting de bal. Rduch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray FC cCc - Enstone Spork 0:4

24e minuut.
Rduch heeft problemen om de bal te vangen. Crişan is nu in balbezit. Rduch is nu in balbezit. Crişan rent richting de bal. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray FC cCc - Enstone Spork 0:5

27e minuut.
Crişan rent richting de bal. Rduch rent richting de bal. Crişan is nu in balbezit. Rduch rent richting de bal. Rduch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Rduch onderschept slim de pass. Rduch speelt de bal door. Crişan is nu in balbezit. Crişan schiet op doel. Can werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Moldoveanu geeft de bal voor. Klungelig pakt Kolsuz de bal. Rduch rent richting de bal. Rduch haalt uit met een fantastische trap. Kolsuz probeert de bal aan de voet te houden. Can kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Akyürek onderschept slim de pass. Moldoveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Moldoveanu speelt de bal door. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Sunar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch onderschept slim de pass. Rduch passt de bal zonder na te denken. Crişan is nu in balbezit. Crişan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Sunar rent richting de bal. Rduch verovert de bal door een tackle van achteren. Rduch met een sublieme pass. Crişan is nu in balbezit. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray FC cCc 75%, Enstone Spork 25%.
Galatasaray FC cCc - Enstone Spork 0:5

46e minuut.
Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu met een sublieme pass. Rduch is nu in balbezit. Rduch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray FC cCc - Enstone Spork 0:6

53e minuut.
Klungelig pakt Nägler de bal. Nägler passt de bal in één keer door. Okruta rent richting de bal. Okruta geeft de bal voor. Rduch springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Okruta met een sublieme pass. Rduch rent richting de bal. Hasatçı rent richting de bal. Rduch onderschept slim de pass. Rduch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Akyürek is nu in balbezit. Moldoveanu onderschept slim de pass. Moldoveanu speelt de bal door. Crişan is nu in balbezit. Crişan haalt uit met een fantastische trap. Can probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Altınmeşe bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınmeşe passt de bal in één keer door. Hasatçı rent richting de bal. Crişan verovert de bal door een tackle van achteren. Crişan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Can trapt de bal weg. Okruta kopt de bal weg. Hasatçı heeft problemen om de bal te vangen. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan haalt uit met een fantastische trap. Can probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch schiet op doel. Can probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray FC cCc - Enstone Spork 0:7

59e minuut.
Sunar is nu in balbezit. Rduch verovert de bal door een tackle van achteren. Rduch met een sublieme pass. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray FC cCc - Enstone Spork 0:8

61e minuut.
Hasatçı probeert naar een medespeler te passen. Altınmeşe rent richting de bal. Moldoveanu probeert naar een medespeler te passen. Rduch rent richting de bal. Rduch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Hasatçı is nu in balbezit. Hasatçı geeft een lange en hoge pass. Okruta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Mazureanu rent richting de bal. Mazureanu met een sublieme pass. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch draait met de bal, schiet en ... Can kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Mazureanu probeert naar een medespeler te passen. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch speelt de bal door. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch is nu in balbezit. Crişan rent richting de bal. Crişan schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan heeft problemen om de bal te vangen. Rduch is nu in balbezit. Crişan rent richting de bal. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray FC cCc 81%, Enstone Spork 19%.
Galatasaray FC cCc - Enstone Spork 0:8