Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Köprülü Spor Kulübü Camilispor
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Diyadin is nu in balbezit. Müniroğlu onderschept slim de pass. Müniroğlu passt de bal in één keer door. Dedeoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedeoğlu draait met de bal, schiet en ... Utkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Uçar heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Müniroğlu met een sublieme pass. Dedeoğlu is nu in balbezit. Uçar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedeoğlu onderschept slim de pass. Dedeoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Apaydın kopt de bal weg. Klungelig pakt Arslanoğlu de bal. Arslanoğlu passt de bal met de wreef. Müniroğlu is nu in balbezit. Müniroğlu haalt uit met een fantastische trap. Utkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Diyadin passt de bal in één keer door. Alptemür speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Arkan de bal onder controle te krijgen. Gürşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürşen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Köprülü Spor Kulübü - Camilispor 1:0

25e minuut.
Özpeker bereikt de bal nog maar net als eerste. Özpeker passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kurtlu de bal. Müniroğlu rent richting de bal. Müniroğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ergezer met een sublieme pass. Berkiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkiner speelt de bal door. Gürşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürşen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kurban probeert naar een medespeler te passen. Berkiner rent richting de bal. Bakırdağ onderschept slim de pass. Bakırdağ probeert naar een medespeler te passen. Müniroğlu speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Köprülü Spor Kulübü 54%, Camilispor 46%.
Köprülü Spor Kulübü - Camilispor 1:0

50e minuut.
Özerdenerli geeft de bal voor. Gürşen rent richting de bal. Tumturacı schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tumturacı is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

52e minuut.
Kurtlu rent richting de bal. Diyadin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Müniroğlu. Müniroğlu krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Kolcuoğlu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Alptemür zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arkan is nu in balbezit. Arkan draait met de bal, schiet en ... Başoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bakırdağ met de inworp. Ergezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Müniroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Müniroğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Arslanoğlu rent richting de bal. Berkiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkiner met een sublieme pass. Gürşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürşen haalt uit met een fantastische trap. Başoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Köprülü Spor Kulübü 51%, Camilispor 49%.
Köprülü Spor Kulübü - Camilispor 1:0