Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ozzyspor Ayazfc
ozzy Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
21 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.9 gemiddelde waardering 21.1
goed Schieten waardeloos
zwak Passen matig
zwak Verdedigen zwak


5e minuut.
Keçeciler rent richting de bal. Maassen onderschept slim de pass. Maassen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hunlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hunlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Keseroğlu rent richting de bal. Maassen probeert naar een medespeler te passen. Ağaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Sezal is nu in balbezit. Sezal schiet op doel. Topsuz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ağaoğlu neemt de hoekschop. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ozzyspor - Ayazfc 1:0

15e minuut.
Ağaoğlu passt de bal met de wreef. Sezal heeft problemen om de bal te vangen. Maassen met een sublieme pass. Hunlu rent richting de bal. Hunlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Yakışıklı geeft de bal voor. Hunlu kopt de bal weg. Gümüş probeert de bal aan de voet te houden. Sezal is nu in balbezit. Sezal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ağaoğlu passt de bal zonder na te denken. Maassen is nu in balbezit. Maassen probeert naar een medespeler te passen. Hunlu rent richting de bal. Hunlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Yakışıklı verovert de bal door een tackle van achteren. İltan bereikt de bal nog maar net als eerste. İltan met een sublieme pass. Sezal is nu in balbezit. Sezal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Yakışıklı passt de bal zonder na te denken. Şoiman is nu in balbezit. Ağaoğlu speelt de bal door. Sezal rent richting de bal. Sezal schiet op doel. Paal! Daar is Gümüş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ozzyspor 33%, Ayazfc 67%.
Ozzyspor - Ayazfc 1:0

49e minuut.
Keseroğlu rent richting de bal. Sezal verovert de bal door een tackle van achteren. Sezal passt de bal in één keer door. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Maassen verovert de bal door een tackle van achteren. Maassen met een sublieme pass. Sezal is nu in balbezit. Sezal schiet op doel. Topsuz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ozzyspor - Ayazfc 2:0

58e minuut.
Keçeciler met een sublieme pass. Sezal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezal passt de bal in één keer door. İltan bereikt de bal nog maar net als eerste. İltan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ağaoğlu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt İltan de bal. İltan speelt de bal door. Hunlu rent richting de bal. Hunlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ozzyspor - Ayazfc 3:0

76e minuut.
Yakışıklı is nu in balbezit. Yakışıklı geeft de bal voor. Gülaçar probeert de bal aan de voet te houden. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
İltan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Meltz komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Klungelig pakt Sulak de bal. Yakışıklı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakışıklı passt de bal met de wreef. Hunlu rent richting de bal. Hunlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ozzyspor 29%, Ayazfc 71%.
Ozzyspor - Ayazfc 3:0