Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ayazfc Ozzyspor
Normal Tactiek ozzy
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 33.4
waardeloos Schieten goed
matig Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Maassen passt de bal in één keer door. Hunlu is nu in balbezit. Hunlu haalt uit met een fantastische trap. Gümüş probeert de bal aan de voet te houden. Topsuz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Topsuz trapt de bal weg. Pekşeker kopt de bal weg. Hunlu heeft problemen om de bal te vangen. Hunlu schiet op doel. Topsuz bokst de bal weg. Erdener heeft problemen om de bal te vangen. Hunlu rent richting de bal. Hunlu draait met de bal, schiet en ... Topsuz bokst de bal weg.

33e minuut.
Gülaçar geeft de bal voor. Şoiman heeft problemen om de bal te vangen. Balpetek is nu in balbezit. Atar onderschept slim de pass. Atar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
İltan onderschept slim de pass. İltan speelt de bal door. Maassen probeert naar een medespeler te passen. Hunlu rent richting de bal. Hunlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ayazfc 69%, Ozzyspor 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ayazfc - Ozzyspor 0:0

50e minuut.
Inworp. Ağaoğlu met een snelle inworp. Maassen met een sublieme pass. Sezal is nu in balbezit. Sezal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Gülaçar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keçeciler heeft problemen om de bal te vangen. Hunlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hunlu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ayazfc 68%, Ozzyspor 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ayazfc - Ozzyspor 0:0