Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enstone Spork UltrasSmyrna
5x3x2 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
49 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 17.5
good Schieten unsatisfactory
average Passen hopeless
average Verdedigen poor


1e minuut.
Güngör rent richting de bal. Rduch verovert de bal door een tackle van achteren. Rduch passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Crişan de bal. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta geeft de bal voor. Mazureanu rent richting de bal. Rduch rent richting de bal. Rduch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Hakyemez trapt de bal weg. Mazureanu kopt de bal weg. Rduch is nu in balbezit. Rduch draait met de bal, schiet en ... Özten probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - UltrasSmyrna 1:0

10e minuut.
Buğdaycı is nu in balbezit. Gusmini verovert de bal door een tackle van achteren. Gusmini geeft een hoge lob. Daar is Crişan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crişan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - UltrasSmyrna 2:0

16e minuut.
Mazureanu geeft een lange en hoge pass. Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu geeft een lange en hoge pass. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - UltrasSmyrna 3:0

22e minuut.
Rduch heeft problemen om de bal te vangen. Okruta met een sublieme pass. Mazureanu met een sublieme pass. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Rduch rent richting de bal. Crişan is nu in balbezit. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan rent richting de bal. Crişan draait met de bal, schiet en ... Külcüoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Hakyemez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch haalt uit met een fantastische trap. Külcüoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karanlık heeft problemen om de bal te vangen. Rduch rent richting de bal. Rduch draait met de bal, schiet en ... Külcüoğlu bokst de bal weg. Crişan is nu in balbezit. Crişan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hakyemez heeft problemen om de bal te vangen. Crişan rent richting de bal. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - UltrasSmyrna 4:0

26e minuut.
Okruta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Güngör is nu in balbezit. Crişan onderschept slim de pass. Crişan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hakyemez de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Crişan schiet op doel. Daar is Moldoveanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazureanu rent richting de bal. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch draait met de bal, schiet en ... Crişan rent richting de bal. Crişan schiet op doel. Özten probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Güngör rent richting de bal. Okruta onderschept slim de pass. Okruta passt de bal zonder na te denken. Rduch is nu in balbezit. Rduch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
İzmirli geeft een hoge lob. Dragu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragu geeft een lange en hoge pass. Rduch rent richting de bal. Rduch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. İzmirli trapt de bal weg. Mazureanu kopt de bal weg. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Külcüoğlu trapt de bal weg van het doel. Mazureanu kopt de bal weg. Crişan rent richting de bal. Crişan haalt uit met een fantastische trap. Hakyemez probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - UltrasSmyrna 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enstone Spork 27%, UltrasSmyrna 73%.
Enstone Spork - UltrasSmyrna 5:0

46e minuut.
Kalkan speelt de bal door. Güngör speelt de bal door. Fındık rent richting de bal. Crişan verovert de bal door een tackle van achteren. Crişan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

50e minuut.
Hakyemez is nu in balbezit. Hakyemez geeft de bal voor. Fındık probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Crişan rent richting de bal. Crişan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - UltrasSmyrna 6:0

51e minuut.
Kalkan probeert naar een medespeler te passen. Küllüoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan onderschept slim de pass. Okruta rent richting de bal. Okruta geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - UltrasSmyrna 7:0

53e minuut.
İzmirli is nu in balbezit. Rduch verovert de bal door een tackle van achteren. Rduch passt de bal in één keer door. Crişan heeft problemen om de bal te vangen. Crişan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - UltrasSmyrna 8:0

55e minuut.
Rduch rent richting de bal. Rduch passt de bal in één keer door. Güngör is nu in balbezit. Crişan onderschept slim de pass. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazureanu met de inworp. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan rent richting de bal. Crişan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Doeltrap. Külcüoğlu trapt de bal weg van het doel. Okruta kopt de bal weg. Rduch rent richting de bal. Rduch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Okruta passt de bal met de wreef. Mazureanu is nu in balbezit. Mazureanu probeert naar een medespeler te passen. Rduch rent richting de bal. Rduch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Külcüoğlu trapt de bal weg van het doel. Okruta rent richting de bal. Okruta speelt de bal door. Crişan heeft problemen om de bal te vangen. Crişan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Moldoveanu passt de bal met de wreef. Okruta rent richting de bal. Okruta passt de bal zonder na te denken. Crişan is nu in balbezit. Crişan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - UltrasSmyrna 9:0

82e minuut.
Inworp. Mazureanu met de inworp. Rduch speelt de bal door. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta passt de bal in één keer door. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Crişan de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - UltrasSmyrna 10:0

88e minuut.
Güngör met een sublieme pass. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch rent richting de bal. Rduch draait met de bal, schiet en ... Külcüoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enstone Spork - UltrasSmyrna 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enstone Spork 10%, UltrasSmyrna 90%.
Enstone Spork - UltrasSmyrna 11:0