Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UltrasSmyrna Enstone Spork
Normal Tactiek 5x3x2
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
3 Doelpogingen 43
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 39.9
poor Schieten good
hopeless Passen adequate
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Karanlık is nu in balbezit. Moldoveanu onderschept slim de pass. Moldoveanu met een sublieme pass. Rduch is nu in balbezit. Rduch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanlık is nu in balbezit. Moldoveanu probeert naar een medespeler te passen. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasSmyrna - Enstone Spork 0:1

15e minuut.
Külcüoğlu met een sublieme pass. Mazureanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Crişan de bal. Rduch rent richting de bal. Rduch haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Güngör speelt de bal door. İzmirli is nu in balbezit. İzmirli passt de bal in één keer door. Crişan is nu in balbezit. Crişan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Mazureanu rent richting de bal. Mazureanu geeft een hoge lob. Rduch rent richting de bal. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasSmyrna - Enstone Spork 0:2

19e minuut.
Kalkan speelt de bal door. Bengüer heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rduch. Rduch krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu speelt de bal door. Hakyemez rent richting de bal. Crişan verovert de bal door een tackle van achteren. Crişan draait met de bal, schiet en ... Külcüoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Crişan is nu in balbezit. Crişan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Giovennazzi geeft een lange en hoge pass. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta geeft een hoge lob. Rduch krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Crişan speelt de bal door. Rduch is nu in balbezit. Özten is nu in balbezit. Rduch verovert de bal door een tackle van achteren. Rduch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Mazureanu geeft een lange en hoge pass. Okruta kopt de bal weg. Rduch rent richting de bal. Rduch draait met de bal, schiet en ... Külcüoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasSmyrna - Enstone Spork 0:3

35e minuut.
Rduch is nu in balbezit. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch rent richting de bal. Rduch schiet op doel. Paal!

37e minuut.
Okruta heeft problemen om de bal te vangen. Okruta met een sublieme pass. Rduch heeft problemen om de bal te vangen. Rduch schiet op doel. Külcüoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Külcüoğlu met een sublieme pass. Mazureanu kopt de bal weg. Daar is Güngör, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crişan is nu in balbezit. Crişan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Klungelig pakt Crişan de bal. Özten maakt een afschuwelijke overtreding. Crişan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moldoveanu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rduch is nu in balbezit. Rduch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Buğdaycı bereikt de bal nog maar net als eerste. Buğdaycı geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Crişan de bal onder controle te krijgen. Kalkan rent richting de bal. Kalkan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UltrasSmyrna 77%, Enstone Spork 23%.
UltrasSmyrna - Enstone Spork 0:3

47e minuut.
Okruta met de inworp. Moldoveanu probeert naar een medespeler te passen. Crişan rent richting de bal. Crişan draait met de bal, schiet en ... Külcüoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasSmyrna - Enstone Spork 0:4

49e minuut.
Dragu geeft een lange en hoge pass. Crişan rent richting de bal. Hakyemez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Crişan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Crişan neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu passt de bal in één keer door. Crişan rent richting de bal. Crişan haalt uit met een fantastische trap. Külcüoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasSmyrna - Enstone Spork 0:5

63e minuut.
İzmirli kopt de bal weg. Daar is Mazureanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazureanu geeft een hoge lob. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan haalt uit met een fantastische trap. Külcüoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rduch is nu in balbezit. Rduch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasSmyrna - Enstone Spork 0:6

70e minuut.
Rduch verovert de bal door een tackle van achteren. Rduch met een sublieme pass. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan draait met de bal, schiet en ... Külcüoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Rduch rent richting de bal. Rduch schiet op doel. Özten kopt de bal weg. Crişan controleert de bal met de borst. Crişan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Külcüoğlu trapt de bal weg. Mazureanu kopt de bal weg. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Okruta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fındık is nu in balbezit. Crişan verovert de bal door een tackle van achteren. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasSmyrna - Enstone Spork 0:7

90e minuut.
Crişan is nu in balbezit. Hakyemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan onderschept slim de pass. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UltrasSmyrna 81%, Enstone Spork 19%.
UltrasSmyrna - Enstone Spork 0:7