Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mustafa Kemal ATATÜRK Galatasaray FC cCc
Y.Sarıkamış Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
18% Spel op eigen helft 82%
39 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 19.4
very good Schieten weak
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Chadwick passt de bal zonder na te denken. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınmeşe met een sublieme pass. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tinoco rent richting de bal. Tinoco draait met de bal, schiet en ... Can bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Hasatçı met een sublieme pass. Klungelig pakt Nuroğlu de bal. Čmeliak onderschept slim de pass. Chadwick is nu in balbezit. Chadwick geeft een lange en hoge pass. Can probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Tinoco de bal. Tinoco schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Galatasaray FC cCc 1:0

8e minuut.
Bayar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranie verovert de bal door een tackle van achteren. Cranie passt de bal met de wreef. Tinoco rent richting de bal. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Durmazakar speelt de bal door. Tinoco heeft problemen om de bal te vangen. Tinoco passt de bal in één keer door. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mokrzycki onderschept slim de pass. Mokrzycki speelt de bal door. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek draait met de bal, schiet en ... Durmazakar probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ocieczek rent richting de bal. Lecoq bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek rent richting de bal. Chadwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadwick haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ocieczek rent richting de bal. Ocieczek passt de bal met de wreef. Mokrzycki met een sublieme pass. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Zagajewski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chadwick de bal. Chadwick passt de bal zonder na te denken. Ocieczek rent richting de bal. Ocieczek schiet op doel. Can bokst de bal weg.

23e minuut.
Tinoco is nu in balbezit. Kolsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco verovert de bal door een tackle van achteren. Tinoco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Galatasaray FC cCc 2:0

25e minuut.
Durmazakar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chadwick zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ocieczek is nu in balbezit. Ocieczek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolsuz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tinoco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cranie zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek draait met de bal, schiet en ... Can probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Galatasaray FC cCc 3:0

30e minuut.
Chadwick rent richting de bal. Hasatçı begaat een overtreding. Chadwick is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chadwick zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tinoco kan de bal niet met de borst controleren. Cranie is nu in balbezit. Cranie geeft de bal voor. Ocieczek maakt een snoekduik en kopt de bal. Can probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Chadwick draait met de bal, schiet en ... Durmazakar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cranie geeft een lange en hoge pass. Ocieczek is nu in balbezit. Ocieczek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tinoco geeft een hoge lob. Can speelt de bal door. Lecoq kopt de bal weg. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Can trapt de bal weg. Mokrzycki kopt de bal weg. Kolsuz is nu in balbezit. Tinoco verovert de bal door een tackle van achteren. Tinoco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Galatasaray FC cCc 4:0

40e minuut.
Klungelig pakt Tinoco de bal. Tinoco passt de bal met de wreef. Ocieczek is nu in balbezit. Ocieczek draait met de bal, schiet en ... Can probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Galatasaray FC cCc 5:0

42e minuut.
Cranie geeft de bal voor. Durmazakar probeert de bal met de borst te controleren. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek haalt uit met een fantastische trap. Can maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Lecoq kopt de bal weg. Hasatçı is nu in balbezit. Ocieczek verovert de bal door een tackle van achteren. Ocieczek draait met de bal, schiet en ... Durmazakar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Cranie passt de bal in één keer door. Altınmeşe bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ocieczek. Ocieczek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mustafa Kemal ATATÜRK 21%, Galatasaray FC cCc 79%.
Mustafa Kemal ATATÜRK - Galatasaray FC cCc 5:0

46e minuut.
Bayar rent richting de bal. Bayar probeert naar een medespeler te passen. Eltekten controleert de bal met de borst. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Galatasaray FC cCc 6:0

48e minuut.
Cranie is nu in balbezit. Cranie geeft een hoge lob. Daar is Nuroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chadwick is nu in balbezit. Chadwick draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Čmeliak onderschept slim de pass. Čmeliak passt de bal in één keer door. Chadwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadwick geeft de bal voor. Kolsuz kopt de bal weg. Can verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Zagajewski rent richting de bal. Zagajewski met een sublieme pass. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranie rent richting de bal. Cranie geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Tinoco geeft een lange en hoge pass. Chadwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadwick haalt uit met een fantastische trap. Durmazakar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Galatasaray FC cCc 7:0

58e minuut.
Lecoq is nu in balbezit. Lecoq probeert naar een medespeler te passen. Chadwick rent richting de bal. Chadwick geeft een lange en hoge pass. Cranie geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Mokrzycki geeft de bal voor. Cranie geeft een lange en hoge pass. Chadwick rent richting de bal. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Galatasaray FC cCc 8:0

66e minuut.
Mokrzycki passt de bal met de wreef. Chadwick rent richting de bal. Chadwick passt de bal in één keer door. Cranie rent richting de bal. Cranie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Lecoq is nu in balbezit. Lecoq geeft een lange en hoge pass. Cranie rent richting de bal. Cranie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Galatasaray FC cCc 9:0

75e minuut.
Chadwick passt de bal in één keer door. Ocieczek is nu in balbezit. Ocieczek passt de bal zonder na te denken. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Galatasaray FC cCc 10:0

78e minuut.
Durmazakar probeert naar een medespeler te passen. Kolsuz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tinoco rent richting de bal. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. Can maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Galatasaray FC cCc 11:0

80e minuut.
Hasatçı is nu in balbezit. Lecoq is nu in balbezit. Lecoq passt de bal in één keer door. Cranie rent richting de bal. Cranie geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Ocieczek is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Can met een sublieme pass. Lecoq kopt de bal weg. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK - Galatasaray FC cCc 12:0

90e minuut.
Mokrzycki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tinoco de bal. Mokrzycki rent richting de bal. Lecoq rent richting de bal. Lecoq draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mustafa Kemal ATATÜRK 15%, Galatasaray FC cCc 85%.
Mustafa Kemal ATATÜRK - Galatasaray FC cCc 12:0