Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galatasaray FC cCc Mustafa Kemal ATATÜRK
Normal Tactiek Y.Sarıkamış
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 44
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 43.4
weak Schieten very good
poor Passen good
weak Verdedigen good


3e minuut.
Hasatçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadwick onderschept slim de pass. Chadwick passt de bal met de wreef. Ocieczek rent richting de bal. Ocieczek haalt uit met een fantastische trap. Can kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ocieczek rent richting de bal. Ocieczek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Čmeliak geeft een hoge lob. Cranie bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranie geeft een hoge lob. Ocieczek krijgt zijn hoofd ertegen. Tinoco springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lecoq passt de bal in één keer door. Ocieczek heeft problemen om de bal te vangen. Tinoco is nu in balbezit. Klungelig pakt Tinoco de bal. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray FC cCc - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:1

15e minuut.
Mokrzycki probeert naar een medespeler te passen. Ocieczek rent richting de bal. Chadwick is nu in balbezit. Ocieczek rent richting de bal. Ocieczek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Cranie geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Sunar de bal onder controle te krijgen. Chadwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Chadwick verovert de bal door een tackle van achteren. Chadwick speelt de bal door. Tinoco rent richting de bal. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. Can probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Akyürek de bal. Lecoq bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecoq passt de bal in één keer door. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray FC cCc - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:2

23e minuut.
Klungelig pakt Hasatçı de bal. Chadwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadwick passt de bal zonder na te denken. Ocieczek is nu in balbezit. Ocieczek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Lecoq is nu in balbezit. Lecoq passt de bal met de wreef. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek draait met de bal, schiet en ... Can maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ocieczek probeert de bal aan de voet te houden. Čmeliak is nu in balbezit. Čmeliak geeft een hoge lob. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ocieczek is nu in balbezit. Chadwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadwick passt de bal zonder na te denken. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Klungelig pakt Tinoco de bal. Tinoco passt de bal in één keer door. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek draait met de bal, schiet en ... Durmazakar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Can kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray FC cCc - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:3

32e minuut.
Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki is nu in balbezit. Mokrzycki probeert naar een medespeler te passen. Ocieczek heeft problemen om de bal te vangen. Ocieczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray FC cCc - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:4

33e minuut.
Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecoq met een sublieme pass. Kolsuz rent richting de bal. Tinoco verovert de bal door een tackle van achteren. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. Can probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Klungelig pakt Durmazakar de bal. Tinoco is nu in balbezit. Altınmeşe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tinoco raakt geblesseerd tijdens het duel. Lecoq kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray FC cCc - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:5

36e minuut.
Cranie geeft een lange en hoge pass. Chadwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasatçı is nu in balbezit. Chadwick onderschept slim de pass. Chadwick geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Chadwick rent richting de bal. Altınmeşe maakt een afschuwelijke overtreding. Chadwick raakt geblesseerd tijdens het duel. Chadwick met een snel genomen vrije trap. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Lecoq passt de bal met de wreef. Cranie is nu in balbezit. Cranie speelt de bal door. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ocieczek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hasatçı. Ocieczek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chadwick met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Ocieczek de bal. Ocieczek draait met de bal, schiet en ... Can verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Cranie speelt de bal door. Lecoq rent richting de bal. Mokrzycki met een sublieme pass. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray FC cCc - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray FC cCc 83%, Mustafa Kemal ATATÜRK 17%.
Galatasaray FC cCc - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:6

50e minuut.
Chadwick rent richting de bal. Lecoq bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadwick speelt de bal door. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray FC cCc - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:7

51e minuut.
Tinoco probeert naar een medespeler te passen. Chadwick is nu in balbezit. Chadwick passt de bal in één keer door. Ocieczek is nu in balbezit. Ocieczek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Cranie rent richting de bal. Cranie passt de bal met de wreef. Daar is Akyürek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray FC cCc - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:8

55e minuut.
Chadwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadwick passt de bal in één keer door. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek haalt uit met een fantastische trap. Can probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray FC cCc - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:9

60e minuut.
Shili maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mokrzycki is nu in balbezit. Mokrzycki passt de bal met de wreef. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Akyürek is nu in balbezit. Cranie bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranie passt de bal met de wreef. Tinoco rent richting de bal. Tinoco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Cranie kopt de bal weg. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco passt de bal in één keer door. Ocieczek probeert de bal met de borst te controleren. Ocieczek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Cranie is nu in balbezit. Cranie passt de bal zonder na te denken. Tinoco heeft problemen om de bal te vangen. Tinoco geeft de bal voor. Ocieczek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray FC cCc - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:10

67e minuut.
Chadwick met een sublieme pass. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolsuz maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kolsuz naar de kleedkamers voor een vroege douche. Ocieczek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lecoq wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Lecoq kopt de bal weg. Ocieczek rent richting de bal. Tinoco rent richting de bal. Tinoco draait met de bal, schiet en ... Can maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray FC cCc - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:11

71e minuut.
Daar is Bayar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tinoco verovert de bal door een tackle van achteren. Tinoco passt de bal met de wreef. Ocieczek rent richting de bal. Ocieczek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Can trapt de bal weg. Mokrzycki kopt de bal weg. Tinoco rent richting de bal. Tinoco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mokrzycki rent richting de bal. Cranie rent richting de bal. Cranie passt de bal in één keer door. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Mokrzycki met een sublieme pass. Ocieczek rent richting de bal. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco draait met de bal, schiet en ... Can maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mokrzycki kopt de bal weg. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranie is nu in balbezit. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. Can probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Klungelig pakt Cranie de bal. Cranie geeft een lange en hoge pass. Ocieczek is nu in balbezit. Ocieczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray FC cCc - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:12

84e minuut.
Cranie met een sublieme pass. Mokrzycki rent richting de bal. Mokrzycki passt de bal in één keer door. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray FC cCc - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:13

84e minuut.
Bayar rent richting de bal. Bayar probeert naar een medespeler te passen. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. Can maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray FC cCc - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:14

86e minuut.
Bayar heeft problemen om de bal te vangen. Tinoco verovert de bal door een tackle van achteren. Tinoco passt de bal zonder na te denken. Cranie bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranie geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Daar is Ocieczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ocieczek probeert naar een medespeler te passen. Mokrzycki met een sublieme pass. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco schiet op doel. Can kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Durmazakar de bal. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray FC cCc 82%, Mustafa Kemal ATATÜRK 18%.
Galatasaray FC cCc - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:14