Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Μέγας Αλέξανδρος Piraeus fc
Normal 442 r Tactiek tak 2
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
22 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
61.2 gemiddelde waardering 48.7
formidable Schieten adequate
excellent Passen good
very good Verdedigen good


3e minuut.
Rogowski rent richting de bal. Lino onderschept slim de pass. Potracki speelt de bal door. Pintol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintol schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vučićević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rogowski geeft een hoge lob. Goy springt en kopt de bal. Fillon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Μέγας Αλέξανδρος - Piraeus fc 0:1

6e minuut.
Rogowski passt de bal in één keer door. Tokdemir rent richting de bal. Tokdemir met een sublieme pass. Goy rent richting de bal. Goy schiet op doel. Fillon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Lino kopt de bal weg. Daar is Erostarbe Tubilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintol bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino rent richting de bal. Lino schiet op doel. Tomiotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Inworp. Sibiescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Potracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Potracki geeft een lange en hoge pass. Lino krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Μέγας Αλέξανδρος - Piraeus fc 1:1

16e minuut.
Matamoros met een sublieme pass. Kozanecki rent richting de bal. Płacheta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Płacheta krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Sibiescu passt de bal in één keer door. Şofrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino draait met de bal, schiet en ... Tomiotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Μέγας Αλέξανδρος - Piraeus fc 2:1

21e minuut.
Klungelig pakt Quiñelef de bal. Potracki is nu in balbezit. Potracki passt de bal met de wreef. Pintol rent richting de bal. Pintol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Μέγας Αλέξανδρος - Piraeus fc 3:1

27e minuut.
Brooks geeft een lange en hoge pass. Vučićević kopt de bal weg. Daar is Kozanecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płacheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płacheta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Daar is Erostarbe Tubilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino passt de bal in één keer door. Pintol rent richting de bal. Pintol draait met de bal, schiet en ... Tomiotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Potracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Potracki geeft een lange en hoge pass. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino haalt uit met een fantastische trap. Tomiotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Μέγας Αλέξανδρος - Piraeus fc 4:1

42e minuut.
Patiño geeft een hoge lob. Şofrone heeft problemen om de bal te vangen. Lino rent richting de bal. Lino draait met de bal, schiet en ... Tomiotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Μέγας Αλέξανδρος 37%, Piraeus fc 63%.
Μέγας Αλέξανδρος - Piraeus fc 4:1

49e minuut.
Matamoros is nu in balbezit. Matamoros passt de bal met de wreef. Pintol bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino is nu in balbezit. Lino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Sibiescu rent richting de bal. Ciemnota verovert de bal door een tackle van achteren. Pintol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintol schiet op doel. Tomiotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Erostarbe Tubilla rent richting de bal. Pintol verovert de bal door een tackle van achteren. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino schiet op doel. Tomiotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Μέγας Αλέξανδρος - Piraeus fc 5:1

69e minuut.
Vučićević rent richting de bal. Patiño onderschept slim de pass. Patiño heeft problemen om de bal te vangen. Patiño geeft de bal voor. Pintol maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Erostarbe Tubilla geeft een lange en hoge pass. Sibiescu is nu in balbezit. Sibiescu geeft een hoge lob. Lino rent richting de bal. Lino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Vučićević is nu in balbezit. Patiño verovert de bal door een tackle van achteren. Patiño passt de bal met de wreef. Lino is nu in balbezit. Lino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Daar is Rogowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lino rent richting de bal. Patiño rent richting de bal. Patiño geeft de bal voor. Pintol maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Brooks met een sublieme pass. Matamoros geeft een hoge lob. Vučićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino onderschept slim de pass. Lino geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Tokdemir heeft problemen om de bal te vangen. Sibiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibiescu passt de bal in één keer door. Pintol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintol draait met de bal, schiet en ... Tomiotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Μέγας Αλέξανδρος 45%, Piraeus fc 55%.
Μέγας Αλέξανδρος - Piraeus fc 5:1