Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρί Midnight Panthers
petoun over Tactiek Nightmare
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
36 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 4
62.9 gemiddelde waardering 44.3
uitmuntend Schieten redelijk
uitstekend Passen redelijk
uitstekend Verdedigen solide


1e minuut.
Chitic geeft een lange en hoge pass. Toursounidis is nu in balbezit. Johana legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Johana krijgt een gele kaart. Toursounidis raakt geblesseerd tijdens het duel. Toursounidis legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Guberina maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρί - Midnight Panthers 1:0

4e minuut.
Conde kan de bal niet met de borst controleren. Conde probeert naar een medespeler te passen. Purhonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Purhonen geeft een lange en hoge pass. Toursounidis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Roztwór geeft de bal voor. Purhonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Purhonen passt de bal in één keer door. Toursounidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Toursounidis draait met de bal, schiet en ... Guberina bokst de bal weg. Migawa kopt de bal weg. Toursounidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Toursounidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Inworp. Loison zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giejsztorewicz met een sublieme pass. Toursounidis rent richting de bal. Toursounidis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Johana rent richting de bal. Purhonen verovert de bal door een tackle van achteren. Purhonen passt de bal met de wreef. Toursounidis rent richting de bal. Toursounidis geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Klungelig pakt Novák de bal. Giejsztorewicz is nu in balbezit. Toursounidis rent richting de bal. Toursounidis draait met de bal, schiet en ... Guberina probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Toursounidis is nu in balbezit. Toursounidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρί - Midnight Panthers 2:0

17e minuut.
Njærheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde speelt de bal door. Toursounidis is nu in balbezit. Toursounidis haalt uit met een fantastische trap. Guberina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρί - Midnight Panthers 3:0

21e minuut.
Purhonen kan de bal niet met de borst controleren. Varjas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Purhonen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Conde zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Toursounidis springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Migawa verovert de bal door een tackle van achteren. Purhonen rent richting de bal. Purhonen probeert naar een medespeler te passen. Toursounidis is nu in balbezit. Toursounidis schiet op doel. Guberina bokst de bal weg.

37e minuut.
Šušnjević rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Purhonen zal de hoekschop nemen. Thomopoulos springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Krnąbrny controleert de bal met de borst. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Toursounidis verovert de bal door een tackle van achteren. Johana onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρί - Midnight Panthers 4:0

39e minuut.
Migawa geeft de bal voor. Conde rent richting de bal. Conde passt de bal zonder na te denken. Toursounidis rent richting de bal. Toursounidis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Conde met een sublieme pass. Klungelig pakt Purhonen de bal. Purhonen met een sublieme pass. Toursounidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Toursounidis draait met de bal, schiet en ... Guberina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Roztwór neemt vlug de vrije trap. Purhonen kopt de bal weg. Klungelig pakt Ferrer de bal. Toursounidis rent richting de bal. Toursounidis haalt uit met een fantastische trap. Guberina bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rebane komt het veld opgelopen. Ntiabis komt het veld opgelopen. Genestreti komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρί 24%, Midnight Panthers 76%.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρί - Midnight Panthers 4:0

52e minuut.
Johana probeert naar een medespeler te passen. Genestreti met een sublieme pass. Purhonen heeft problemen om de bal te vangen. Purhonen geeft de bal voor. Toursounidis springt en kopt de bal. Guberina bokst de bal weg.

61e minuut.
Ferrer maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Novák kopt de bal weg. Conde is nu in balbezit. Conde geeft de bal voor. Ntiabis maakt een snoekduik en kopt de bal. Guberina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Purhonen onderschept slim de pass. Purhonen passt de bal zonder na te denken. Ntiabis is nu in balbezit. Ntiabis haalt uit met een fantastische trap. Guberina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρί - Midnight Panthers 5:0

64e minuut.
Conde geeft een lange en hoge pass. Purhonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Purhonen met een sublieme pass. Ntiabis is nu in balbezit. Ntiabis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Varjas kopt de bal weg. Purhonen is nu in balbezit. Purhonen geeft de bal voor. Toursounidis is nu in balbezit. Toursounidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρί - Midnight Panthers 6:0

68e minuut.
Arouca da Silva passt de bal met de wreef. Johana met een sublieme pass. Krnąbrny heeft problemen om de bal te vangen. Toursounidis rent richting de bal. Toursounidis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Buitenspel voor Purhonen. Goede buitenspelval van de verdediging. Migawa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Njærheim kopt de bal weg. Toursounidis controleert de bal met de borst. Toursounidis haalt uit met een fantastische trap. Guberina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Toursounidis de bal onder controle te krijgen. Conde is nu in balbezit. Conde probeert naar een medespeler te passen. Ntiabis is nu in balbezit. Ntiabis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Inworp. Giejsztorewicz met een snelle inworp. Loison geeft een lange en hoge pass. Arouca da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Arouca da Silva draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Ferrer kopt de bal weg. Novák rent richting de bal. Novák speelt de bal door. Toursounidis is nu in balbezit. Toursounidis schiet op doel. Guberina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Een oude blessure zorgt ervoor dat Guberina niet meer kan verder spelen. Forêt komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Purhonen kopt de bal weg. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntiabis onderschept slim de pass. Ntiabis schiet op doel. Forêt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρί - Midnight Panthers 7:0

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Purhonen met een snelle inworp. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde geeft de bal voor. Toursounidis krijgt zijn hoofd ertegen. Forêt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Purhonen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Conde speelt de bal door. Toursounidis rent richting de bal. Toursounidis haalt uit met een fantastische trap. Krnąbrny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Purhonen neemt de hoekschop. Toursounidis springt en kopt de bal. Forêt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρί - Midnight Panthers 8:0

88e minuut.
Loison is nu in balbezit. Loison passt de bal zonder na te denken. Purhonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Purhonen haalt uit met een fantastische trap. Forêt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρί - Midnight Panthers 9:0

88e minuut.
Arouca da Silva speelt de bal door. Krnąbrny heeft problemen om de bal te vangen. Toursounidis is nu in balbezit. Toursounidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρί - Midnight Panthers 10:0

89e minuut.
Toursounidis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρί 19%, Midnight Panthers 81%.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρί - Midnight Panthers 10:0