Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fesd Wati bob fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Ako zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Owono bereikt de bal nog maar net als eerste. Owono speelt de bal door. Makanda is nu in balbezit. Makanda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
M`Bahoute geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. M`Bang kopt de bal weg. Daar is Atanga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owono bereikt de bal nog maar net als eerste. Owono schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
N`Gounou rent richting de bal. N`Gounou geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minyem met de inworp. Tchandjeu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Nyongha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bithe probeert naar een medespeler te passen. M`Bang rent richting de bal. Makanda onderschept slim de pass. Makanda draait met de bal, schiet en ... Youmekoue bokst de bal weg.

24e minuut.
M`Biayi rent richting de bal. Owono onderschept slim de pass. Owono speelt de bal door. Makanda is nu in balbezit. Makanda schiet op doel. Youmekoue kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fesd 39%, Wati bob fc 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fesd - Wati bob fc 0:0

54e minuut.
Owono passt de bal zonder na te denken. Ako is nu in balbezit. Ako probeert naar een medespeler te passen. Makanda is nu in balbezit. Makanda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Owono rent richting de bal. Owono passt de bal met de wreef. Essindi heeft problemen om de bal te vangen. Makanda rent richting de bal. Makanda draait met de bal, schiet en ... Youmekoue bokst de bal weg.

73e minuut.
Youmekoue geeft de bal voor. Minyem bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt M`Bahoute zijn tegenspeler op de grond. M`Bahoute krijgt een gele kaart. Minyem roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Minyem kan niet meer verder spelen. N`Jikam komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. N`Jikam met de inworp. Tchandjeu met een sublieme pass. Bayaka rent richting de bal. Bayaka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Tchandjeu rent richting de bal. Kamdem onderschept slim de pass. Tchandjeu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tchandjeu krijgt een gele kaart. Kamdem raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kamdem kan niet meer verder spelen. Moussongui komt het veld opgelopen.

78e minuut.
N`Jikam rent richting de bal. Moussongui bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van N`Jikam. N`Jikam krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Ekoh geeft de bal voor. Moussongui rent richting de bal. Moussongui passt de bal zonder na te denken. N`Jikam bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Jikam geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fesd 40%, Wati bob fc 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fesd - Wati bob fc 0:0