Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fesd Roses Vautours
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 21.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
N`Ojappa geeft de bal voor. Bithe probeert naar een medespeler te passen. Tedga is nu in balbezit. Makanda verovert de bal door een tackle van achteren. Makanda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
N`Gounou geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benle met een snelle inworp. Oumaraini is nu in balbezit. Oumaraini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
N`Ojappa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kamdem met de inworp. Daar is M`Bahoute, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. M`Bahoute geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Adji rent richting de bal. Adji passt de bal zonder na te denken. N`Doumbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Douala verovert de bal door een tackle van achteren. Douala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bithe rent richting de bal. Adji rent richting de bal. Adji passt de bal in één keer door. Douala is nu in balbezit. Douala haalt uit met een fantastische trap. Paal!

27e minuut.
Oumaraini probeert naar een medespeler te passen. Adji bereikt de bal nog maar net als eerste. Adji passt de bal met de wreef. Douala bereikt de bal nog maar net als eerste. Douala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ako kopt de bal weg. Adji probeert naar een medespeler te passen. Oumaraini heeft problemen om de bal te vangen. Douala rent richting de bal. Douala draait met de bal, schiet en ... N`Guele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
N`Doumbe geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. M`Bahoute met een snelle inworp. Oumaraini bereikt de bal nog maar net als eerste. Oumaraini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fesd 50%, Roses Vautours 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fesd - Roses Vautours 0:0

56e minuut.
Bithe speelt de bal door. N`Ojappa bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Ojappa passt de bal in één keer door. Douala bereikt de bal nog maar net als eerste. Douala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Adji is nu in balbezit. Makanda speelt de bal door. Ako probeert naar een medespeler te passen. Owono rent richting de bal. Owono schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kamdem is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Benle. Kamdem raakt geblesseerd tijdens het duel. Kamdem met een snel genomen vrije trap. Makanda is nu in balbezit. Makanda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ebendje met een sublieme pass. M`Bahoute probeert de bal aan de voet te houden. Oumaraini is nu in balbezit. Douala rent richting de bal. Douala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fesd 52%, Roses Vautours 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fesd - Roses Vautours 0:0