Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Afjet Afyon Spor Kulübü DemirbilekŞimşekler
Normal Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
20 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 19.4
good Schieten poor
good Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gabrian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Littomericzky heeft problemen om de bal te vangen. Littomericzky geeft een hoge lob. Nidler maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Afjet Afyon Spor Kulübü - DemirbilekŞimşekler 1:0

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ołdak met een snelle inworp. Littomericzky geeft een lange en hoge pass. Nidler krijgt zijn hoofd ertegen. Abanoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Afjet Afyon Spor Kulübü - DemirbilekŞimşekler 2:0

28e minuut.
Cavallero kopt de bal weg. Daar is Dink, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nidler is nu in balbezit. Nidler draait met de bal, schiet en ... Abanoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Afjet Afyon Spor Kulübü - DemirbilekŞimşekler 3:0

32e minuut.
Ateşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşoğlu passt de bal in één keer door. Ołdak probeert de bal aan de voet te houden. Nidler bereikt de bal nog maar net als eerste. Nidler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Nidler rent richting de bal. Savaşçı is nu in balbezit. Savaşçı draait met de bal, schiet en ... dişbudak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Afjet Afyon Spor Kulübü - DemirbilekŞimşekler 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Afjet Afyon Spor Kulübü 27%, DemirbilekŞimşekler 73%.
Afjet Afyon Spor Kulübü - DemirbilekŞimşekler 4:0

50e minuut.
Saraylı geeft een hoge lob. Inworp. Cavallero met de inworp. Savaşçı rent richting de bal. Savaşçı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Belei met een sublieme pass. Ołdak rent richting de bal. Ołdak geeft een hoge lob. Cavallero rent richting de bal. Cavallero geeft de bal voor. Abanoz bokst de bal weg. Nidler bereikt de bal nog maar net als eerste. Nidler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Afjet Afyon Spor Kulübü - DemirbilekŞimşekler 5:0

60e minuut.
Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky geeft de bal voor. Diken rent richting de bal. Belei onderschept slim de pass. Belei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ołdak onderschept slim de pass. Ołdak probeert naar een medespeler te passen. Belei met een sublieme pass. Savaşçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşçı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Savaşçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dink bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşçı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dink raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

76e minuut.
Nidler draait met de bal, schiet en ... Savaşçı probeert de bal aan de voet te houden. Belei kopt de bal weg. Savaşçı rent richting de bal. Savaşçı draait met de bal, schiet en ... Abanoz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Afjet Afyon Spor Kulübü - DemirbilekŞimşekler 6:0

79e minuut.
Belei probeert naar een medespeler te passen. Ołdak is nu in balbezit. Ołdak passt de bal in één keer door. Savaşçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşçı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Dink is nu in balbezit. Dink geeft een hoge lob. Savaşçı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cavallero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavallero geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky probeert naar een medespeler te passen. Savaşçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşçı draait met de bal, schiet en ... dişbudak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Afjet Afyon Spor Kulübü 17%, DemirbilekŞimşekler 83%.
Afjet Afyon Spor Kulübü - DemirbilekŞimşekler 6:0