Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ADANA SARIÇAM FC SelimSpor
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.2
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Kurban zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kesken bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesken passt de bal in één keer door. Soyak rent richting de bal. Soyak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Atak is nu in balbezit. Kesken onderschept slim de pass. Kesken speelt de bal door. Soyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyak haalt uit met een fantastische trap. Küloğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Soyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyak haalt uit met een fantastische trap. Küloğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Atak speelt de bal door. Tunalılar rent richting de bal. Kömürcü onderschept slim de pass. Karabekir onderschept slim de pass. Karabekir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Özcan speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ardemir met een snelle inworp. Karabekir rent richting de bal. Karabekir draait met de bal, schiet en ... Tırkaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ADANA SARIÇAM FC - SelimSpor 0:1

43e minuut.
Tunalılar is nu in balbezit. Okusun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalılar onderschept slim de pass. Karabekir bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabekir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADANA SARIÇAM FC 61%, SelimSpor 39%.
ADANA SARIÇAM FC - SelimSpor 0:1

51e minuut.
Kömürcü is nu in balbezit. Kömürcü geeft de bal voor. Kurban kopt de bal weg. Soyak kan de bal niet met de borst controleren. Soyak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Klungelig pakt Karabekir de bal. Sırdaş is nu in balbezit. Öğünç begaat een overtreding. Öğünç krijgt een gele kaart. Sırdaş wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

72e minuut.
Küloğlu met een harde bal richting middenveld. Öğünç kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Atak de bal onder controle te krijgen. Kesken is nu in balbezit. Kesken haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Kömürcü onderschept slim de pass. Kömürcü geeft een hoge lob. Durmuş probeert de bal aan de voet te houden. Soyak rent richting de bal. Soyak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Öğünç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sırdaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Sırdaş geeft een lange en hoge pass. Tunalılar rent richting de bal. Tunalılar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Sağlamsoy geeft een lange en hoge pass. Adan bereikt de bal nog maar net als eerste. Adan met een sublieme pass. Soyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ADANA SARIÇAM FC - SelimSpor 1:1

87e minuut.
Sırdaş is nu in balbezit. Kesken rent richting de bal. Kesken passt de bal in één keer door. Soyak rent richting de bal. Soyak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADANA SARIÇAM FC 50%, SelimSpor 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ADANA SARIÇAM FC - SelimSpor 1:1