Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akalın Spor irlanda
Attack Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
26 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.3 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten poor
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Öztürkeri heeft problemen om de bal te vangen. Uçuran is nu in balbezit. Erarslan begaat een overtreding. Uçuran is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Uçuran komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akalın Spor - irlanda 1:0

5e minuut.
Öztürkeri is nu in balbezit. Uçuran is nu in balbezit. Öztürkeri rent richting de bal. Öztürkeri draait met de bal, schiet en ... Kaya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akalın Spor - irlanda 2:0

7e minuut.
Öztürkeri is nu in balbezit. Öztürkeri geeft een hoge lob. Ar is nu in balbezit. Ayverdi onderschept slim de pass. Ayverdi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Uğurlu is nu in balbezit. Uğurlu geeft een hoge lob. Savaşçı geeft een lange en hoge pass. Ayverdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayverdi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Terzioğlu geeft de bal voor. Yiğiter geeft de bal voor. Kırıntılı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Öztürkeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztürkeri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Karayağız probeert de bal aan de voet te houden. Erkişi speelt de bal door. Keçeciler kopt de bal weg. Öztürkeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztürkeri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akalın Spor - irlanda 3:0

30e minuut.
Ayverdi kopt de bal weg. Uçuran is nu in balbezit. Uçuran passt de bal zonder na te denken. Öztürkeri is nu in balbezit. Öztürkeri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Uğurlu met een sublieme pass. Köseoğlu rent richting de bal. Ötkün tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ötkün krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Uğurlu geeft de bal voor. Inworp. Keçeciler met de inworp. Öztürkeri is nu in balbezit. Öztürkeri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kırıntılı trapt de bal weg. Savaşçı kopt de bal weg. Ayverdi rent richting de bal. Ayverdi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Uçuran speelt de bal door. Ayverdi is nu in balbezit. Ayverdi passt de bal met de wreef. Öztürkeri is nu in balbezit. Öztürkeri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akalın Spor 29%, irlanda 71%.
Akalın Spor - irlanda 3:0

48e minuut.
Öztürkeri probeert de bal aan de voet te houden. Keçeciler rent richting de bal. Keçeciler geeft de bal voor. Ayverdi is nu in balbezit. Ayverdi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akalın Spor - irlanda 4:0

50e minuut.
Karayağız geeft een hoge lob. Daar is Dolgun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öztürkeri met een sublieme pass. Ayverdi rent richting de bal. Ayverdi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Keçeciler is nu in balbezit. Keçeciler met een sublieme pass. Ayverdi is nu in balbezit. Ayverdi draait met de bal, schiet en ... Kaya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akalın Spor - irlanda 5:0

72e minuut.
Erarslan kopt de bal weg. Asya rent richting de bal. Asya met een sublieme pass. Çulcu rent richting de bal. Çulcu draait met de bal, schiet en ... Erkişi bokst de bal weg. Paal!

73e minuut.
Klungelig pakt Erarslan de bal. Savaşçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşçı met een sublieme pass. Ayverdi rent richting de bal. Ayverdi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Savaşçı met een sublieme pass. Uçuran bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztürkeri is nu in balbezit. Uçuran bereikt de bal nog maar net als eerste. Uçuran geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Akalın Spor - irlanda 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akalın Spor 29%, irlanda 71%.
Akalın Spor - irlanda 6:0