Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akalın Spor Seker Spor
Attack Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
26 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Ötkün kopt de bal weg. Ulubey is nu in balbezit. Uçuran verovert de bal door een tackle van achteren. Uçuran passt de bal in één keer door. Öztürkeri geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Yiğiter is nu in balbezit. Yiğiter geeft de bal voor. Öztürkeri rent richting de bal. Öztürkeri haalt uit met een fantastische trap. Martin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akalın Spor - Seker Spor 1:0

16e minuut.
Savaşçı kan de bal niet met de borst controleren. Başoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Başoğlu speelt de bal door. Kahvecioğlu rent richting de bal. Kahvecioğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Öztürkeri kopt de bal weg. Ayverdi rent richting de bal. Tüfekçi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tüfekçi krijgt een gele kaart.

23e minuut.
İkizler met een sublieme pass. Keçeciler is nu in balbezit. Keçeciler met een sublieme pass. Öztürkeri is nu in balbezit. Öztürkeri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akalın Spor - Seker Spor 2:0

32e minuut.
Uçuran bereikt de bal nog maar net als eerste. Uçuran passt de bal in één keer door. Ayverdi rent richting de bal. Ayverdi haalt uit met een fantastische trap. Martin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akalın Spor - Seker Spor 3:0

36e minuut.
Öztürkeri rent richting de bal. Uçuran bereikt de bal nog maar net als eerste. Uçuran passt de bal in één keer door. Ayverdi is nu in balbezit. Ayverdi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ötkün probeert naar een medespeler te passen. Yiğiter speelt de bal door. Ayverdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayverdi draait met de bal, schiet en ... Martin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Karayağız geeft een lange en hoge pass. Ayverdi is nu in balbezit. Uçuran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayverdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayverdi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Akalın Spor - Seker Spor 4:0

45e minuut.
Ulubey rent richting de bal. Keçeciler bereikt de bal nog maar net als eerste. Keçeciler passt de bal zonder na te denken. Öztürkeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztürkeri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akalın Spor 33%, Seker Spor 67%.
Akalın Spor - Seker Spor 4:0

47e minuut.
Klungelig pakt Savaşçı de bal. Uçuran speelt de bal door. Ayverdi rent richting de bal. Ayverdi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akalın Spor - Seker Spor 5:0

49e minuut.
Uçuran is nu in balbezit. Uçuran passt de bal met de wreef. Öztürkeri is nu in balbezit. Ayverdi is nu in balbezit. Ayverdi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Inworp. Ötkün met een snelle inworp. Keçeciler geeft een hoge lob. Yiğiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğiter geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Akalın Spor - Seker Spor 6:0

53e minuut.
Uçuran rent richting de bal. Uçuran met een sublieme pass. Ayverdi is nu in balbezit. Ayverdi schiet op doel. Martin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akalın Spor - Seker Spor 7:0

56e minuut.
Tüfekçi met een harde bal richting middenveld. Yolalan kopt de bal weg. Daar is Karayağız, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kahvecioğlu is nu in balbezit. Kahvecioğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Doeltrap. Erkişi trapt de bal weg van het doel. Uçuran kopt de bal weg. Ayverdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayverdi draait met de bal, schiet en ... Martin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Özdem heeft problemen om de bal te vangen. Ayverdi is nu in balbezit. Ayverdi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akalın Spor - Seker Spor 8:0

63e minuut.
Sapanatar bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğiter verovert de bal door een tackle van achteren. Yiğiter speelt de bal door. Ayverdi rent richting de bal. Ayverdi draait met de bal, schiet en ... Martin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Uçuran is nu in balbezit. Uçuran schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ulubey heeft problemen om de bal te vangen. Özdem rent richting de bal. Uçuran onderschept slim de pass. Uçuran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akalın Spor - Seker Spor 9:0

65e minuut.
Uçuran bereikt de bal nog maar net als eerste. Uçuran speelt de bal door. Daar is Yiğiter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayverdi rent richting de bal. Ayverdi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akalın Spor - Seker Spor 10:0

68e minuut.
Doeltrap. Martin met een harde bal richting middenveld. Ötkün kopt de bal weg. Daar is Öztürkeri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öztürkeri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Uçuran passt de bal zonder na te denken. Öztürkeri heeft problemen om de bal te vangen. Özdem rent richting de bal. Öztürkeri verovert de bal door een tackle van achteren. Öztürkeri schiet op doel. Martin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Keçeciler zal de hoekschop nemen. Öztürkeri is nu in balbezit. Öztürkeri haalt uit met een fantastische trap. Martin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Tüfekçi trapt de bal weg. Duranöz rent richting de bal. İkizler geeft de bal voor. Ayverdi is nu in balbezit. Ayverdi schiet op doel. Martin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akalın Spor 28%, Seker Spor 72%.
Akalın Spor - Seker Spor 10:0