Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
şimşekler95 Akalın Spor
silici8 Tactiek Attack
61% Balbezit 39%
27% Spel op eigen helft 73%
20 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 26.5
good Schieten poor
average Passen average
adequate Verdedigen average


6e minuut.
Birse is nu in balbezit. Ayala rent richting de bal. Dozza is nu in balbezit. Ayala rent richting de bal. Ayala draait met de bal, schiet en ... Erkişi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Purcaru is nu in balbezit. Purcaru met een sublieme pass. Dozza rent richting de bal. Dozza schiet op doel. Erkişi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
şimşekler95 - Akalın Spor 1:0

10e minuut.
Karayağız heeft problemen om de bal te vangen. Ayala is nu in balbezit. Ayala passt de bal zonder na te denken. Dozza rent richting de bal. Dozza schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Purcaru rent richting de bal. Hoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoca probeert naar een medespeler te passen. Ayala is nu in balbezit. Ayala schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Calota met een sublieme pass. Hoca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ayala rent richting de bal. Ayala haalt uit met een fantastische trap. Dozza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Radostinov trapt de bal weg van het doel. Purcaru geeft een hoge lob. Ayala is nu in balbezit. Ayala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Calota met de inworp. Hoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoca passt de bal in één keer door. Dozza heeft problemen om de bal te vangen. Dozza speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: şimşekler95 30%, Akalın Spor 70%.
şimşekler95 - Akalın Spor 1:0

52e minuut.
Baštrica heeft problemen om de bal te vangen. Baštrica geeft een hoge lob. Ayala kopt de bal weg. Dozza bereikt de bal nog maar net als eerste. Dozza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Szkutnik passt de bal met de wreef. Ayala rent richting de bal. Ayala met een sublieme pass. Dozza rent richting de bal. Dozza draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
şimşekler95 - Akalın Spor 2:0

72e minuut.
Calota is nu in balbezit. Calota passt de bal in één keer door. Dozza bereikt de bal nog maar net als eerste. Dozza schiet op doel. Erkişi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
şimşekler95 - Akalın Spor 3:0

75e minuut.
Birse heeft problemen om de bal te vangen. Ayala is nu in balbezit. Ayala speelt de bal door. Dozza rent richting de bal. Dozza schiet op doel. Erkişi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Erkişi trapt de bal weg. Hoca rent richting de bal. Hoca passt de bal in één keer door. Ayala rent richting de bal. Ayala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
şimşekler95 - Akalın Spor 4:0

85e minuut.
Calota zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoca geeft de bal voor. Ayala is nu in balbezit. Ayala haalt uit met een fantastische trap. Erkişi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Daar is Karayağız, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dozza rent richting de bal. Birse bereikt de bal nog maar net als eerste. Dozza onderschept slim de pass. Dozza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
şimşekler95 - Akalın Spor 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: şimşekler95 23%, Akalın Spor 77%.
şimşekler95 - Akalın Spor 5:0