Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CASPER FATHER fenerbahcer.23
Attack Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
22 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 18.3
excellent Schieten poor
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Tırkaz rent richting de bal. Tırkaz geeft de bal voor. Dalmaz heeft problemen om de bal te vangen. Dalmaz geeft een hoge lob. Mélykúti springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Mélykúti is nu in balbezit. Mélykúti passt de bal in één keer door. Martín is nu in balbezit. Martín haalt uit met een fantastische trap. Sağlam probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CASPER FATHER - fenerbahcer.23 1:0

17e minuut.
Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırkaz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kozik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Varutin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is Özer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varutin bereikt de bal nog maar net als eerste. Varutin passt de bal zonder na te denken. Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín schiet op doel. Sağlam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mélykúti rent richting de bal. Mélykúti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CASPER FATHER - fenerbahcer.23 2:0

31e minuut.
Laczkó probeert naar een medespeler te passen. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti passt de bal met de wreef. Martín is nu in balbezit. Martín haalt uit met een fantastische trap. Sağlam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CASPER FATHER - fenerbahcer.23 3:0

36e minuut.
Özer bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkkurşun verovert de bal door een tackle van achteren. İlkkurşun geeft een lange en hoge pass. Martín is nu in balbezit. Martín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Karadaş rent richting de bal. Karadaş geeft een hoge lob. Kozik kopt de bal weg. Daar is Varutin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suurevälja geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
İlkkurşun bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkkurşun met een sublieme pass. Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CASPER FATHER - fenerbahcer.23 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CASPER FATHER 31%, fenerbahcer.23 69%.
CASPER FATHER - fenerbahcer.23 4:0

51e minuut.
Martín rent richting de bal. Tırkaz rent richting de bal. Martín onderschept slim de pass. Martín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CASPER FATHER - fenerbahcer.23 5:0

52e minuut.
Özer rent richting de bal. Mélykúti is nu in balbezit. Mélykúti geeft een hoge lob. Martín is nu in balbezit. Martín haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Suurevälja is nu in balbezit. Suurevälja passt de bal met de wreef. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CASPER FATHER - fenerbahcer.23 6:0

56e minuut.
Karadaş heeft problemen om de bal te vangen. Varutin is nu in balbezit. Varutin geeft de bal voor. Martín is nu in balbezit. Martín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CASPER FATHER - fenerbahcer.23 7:0

58e minuut.
Gül draait met de bal, schiet en ... Ceylan met een sublieme pass. Laczkó kopt de bal weg. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Karadaş met een harde bal richting middenveld. Özenek rent richting de bal. Suurevälja verovert de bal door een tackle van achteren. Suurevälja geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CASPER FATHER - fenerbahcer.23 8:0

67e minuut.
Kozik verovert de bal door een tackle van achteren. Kozik speelt de bal door. Varutin bereikt de bal nog maar net als eerste. Varutin geeft een lange en hoge pass. Sağlam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CASPER FATHER - fenerbahcer.23 9:0

73e minuut.
Gül kopt de bal weg. Varutin heeft problemen om de bal te vangen. Varutin passt de bal met de wreef. Mélykúti is nu in balbezit. Mélykúti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Drăgan kopt de bal weg. Antunopulos geeft de bal voor. Tırkaz is nu in balbezit. Martín verovert de bal door een tackle van achteren. Martín draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Özer geeft een hoge lob. Varutin geeft een lange en hoge pass. Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CASPER FATHER - fenerbahcer.23 10:0

87e minuut.
Martín onderschept slim de pass. Martín passt de bal met de wreef. Kozik met een sublieme pass. Mélykúti is nu in balbezit. Mélykúti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Laczkó passt de bal met de wreef. Varutin met een sublieme pass. Mélykúti is nu in balbezit. Mélykúti haalt uit met een fantastische trap. Sağlam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CASPER FATHER - fenerbahcer.23 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CASPER FATHER 25%, fenerbahcer.23 75%.
CASPER FATHER - fenerbahcer.23 11:0