Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fenerbahcer.23 Duthuri FK
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Koçoğlu passt de bal in één keer door. Gül rent richting de bal. Ezoğlu met een sublieme pass. Ergezer rent richting de bal. Ergezer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcer.23 - Duthuri FK 0:1

8e minuut.
Ezoğlu passt de bal met de wreef. Özer bereikt de bal nog maar net als eerste. Özer probeert naar een medespeler te passen. Özenek is nu in balbezit. Özenek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Tırkaz geeft de bal voor. Inworp. İlkkan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ezoğlu is nu in balbezit. Ezoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Koçoğlu rent richting de bal. Koçoğlu passt de bal zonder na te denken. Gül bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenek is nu in balbezit. Özenek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Lut rent richting de bal. Özenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lut verovert de bal door een tackle van achteren. Gül bereikt de bal nog maar net als eerste. Gül draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fenerbahcer.23 - Duthuri FK 1:1

33e minuut.
Balkansoy probeert naar een medespeler te passen. Yedişik rent richting de bal. Yedişik passt de bal in één keer door. Özenek is nu in balbezit. Özenek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Lut raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Günsuyu komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Pendiye geeft de bal voor. Ergezer kan de bal niet met de borst controleren. Tırkaz is nu in balbezit. Ergezer onderschept slim de pass. Ergezer geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fenerbahcer.23 54%, Duthuri FK 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fenerbahcer.23 - Duthuri FK 1:1

77e minuut.
Yedişik rent richting de bal. Yedişik speelt de bal door. Servetli is nu in balbezit. Özenek verovert de bal door een tackle van achteren. Özenek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Dönmezer geeft een hoge lob. Daar is Ağacak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezoğlu probeert naar een medespeler te passen. Ergezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergezer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fenerbahcer.23 56%, Duthuri FK 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fenerbahcer.23 - Duthuri FK 1:1