Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gtr 38 San Marinogücü Spor
Normal Tactiek Marino
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 34
solide Schieten matig
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen matig


4e minuut.
Mạnh speelt de bal door. Klungelig pakt Krušlin de bal. Stafowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Stafowski naar de kleedkamers voor een vroege douche. Krušlin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shcherpilov met een snel genomen vrije trap. Bolovan springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Turabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Suseno is nu in balbezit. Krušlin verovert de bal door een tackle van achteren. Turabov onderschept slim de pass. Turabov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Francioli geeft de bal voor. Suseno rent richting de bal. Suseno geeft een hoge lob. Turabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Turabov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gtr 38 - San Marinogücü Spor 0:1

14e minuut.
Oniṣoarã met een snelle inworp. Dojaś rent richting de bal. Dojaś probeert naar een medespeler te passen. Bolovan rent richting de bal. Bolovan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Magerko kopt de bal weg. Daar is Turabov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suseno rent richting de bal. Turabov is nu in balbezit. Turabov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Dojaś geeft de bal voor. Klungelig pakt Bolovan de bal. Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan verovert de bal door een tackle van achteren. Bolovan draait met de bal, schiet en ... Albertino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Becleanu geeft een hoge lob. Oniṣoarã is nu in balbezit. Oniṣoarã geeft een lange en hoge pass. Bolovan is nu in balbezit. Bolovan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ələkbərov passt de bal met de wreef. Magerko bereikt de bal nog maar net als eerste. Magerko met een sublieme pass. Turabov is nu in balbezit. Turabov draait met de bal, schiet en ... Mikula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Gekov is nu in balbezit. Gekov geeft een lange en hoge pass. Lallemand kopt de bal weg. Bolovan rent richting de bal. Bolovan haalt uit met een fantastische trap. Albertino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Vaz probeert naar een medespeler te passen. Bolovan rent richting de bal. Popiela rent richting de bal. Bolovan verovert de bal door een tackle van achteren. Bolovan haalt uit met een fantastische trap. Albertino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gtr 38 - San Marinogücü Spor 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gtr 38 49%, San Marinogücü Spor 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gtr 38 - San Marinogücü Spor 1:1

59e minuut.
Lallemand is nu in balbezit. Lallemand heeft problemen om de bal te vangen. Lallemand speelt de bal door. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Ələkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ələkbərov speelt de bal door. Turabov rent richting de bal. Turabov draait met de bal, schiet en ... Rapa probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Francioli geeft een hoge lob. Inworp. Lallemand met een snelle inworp. Vaz kan de bal niet met de borst controleren. Vaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Claussen passt de bal in één keer door. Krušlin geeft een lange en hoge pass. Becleanu rent richting de bal. Bolovan verovert de bal door een tackle van achteren. Bolovan draait met de bal, schiet en ... Albertino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Dojaś verovert de bal door een tackle van achteren. Dojaś geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magerko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suseno geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gtr 38 40%, San Marinogücü Spor 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gtr 38 - San Marinogücü Spor 1:1