Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bilinmeyen The Jaguars
Normal Tactiek Potomya
41% Balbezit 59%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 32.5
weak Schieten adequate
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Çeşnicibaşı probeert naar een medespeler te passen. Akseki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganso maakt een afschuwelijke overtreding. Ganso krijgt een gele kaart.

1e minuut.
Tanpınar geeft een hoge lob. Nakiboğlu rent richting de bal. Nakiboğlu speelt de bal door. Çeşnicibaşı is nu in balbezit. Çeşnicibaşı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Büyükses trapt de bal weg. Ferşah kopt de bal weg. Schering probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Çeşnicibaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşnicibaşı schiet op doel. Gökoğlan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Çeşnicibaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Schering rent richting de bal. Çeşnicibaşı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schering moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Schering kan niet meer verder spelen.

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Karakoyunlu de bal onder controle te krijgen. Ganso is nu in balbezit. Gülenyüz is nu in balbezit. Ganso verovert de bal door een tackle van achteren. Ganso haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bilinmeyen 51%, The Jaguars 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bilinmeyen - The Jaguars 0:0

60e minuut.
Karakoyunlu passt de bal met de wreef. Ferşah is nu in balbezit. Ferşah met een sublieme pass. Tauber rent richting de bal. Tauber haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Baghdasaryan geeft een lange en hoge pass. Ganso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganso passt de bal met de wreef. Tauber bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bilinmeyen - The Jaguars 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bilinmeyen 60%, The Jaguars 40%.
Bilinmeyen - The Jaguars 0:1