Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MALATYA SPORTİF A.Ş. San Marinogücü Spor
541 Tactiek Marino
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
21 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 33.4
solid Schieten weak
solid Passen weak
excellent Verdedigen average


10e minuut.
Becleanu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wołejszo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sualmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sualmaz geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Sualmaz speelt de bal door. Daar is Dafinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dafinescu geeft de bal voor. Horvat krijgt zijn hoofd ertegen. Albertino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mạnh geeft de bal voor. Inworp. Dafinescu met een snelle inworp. Sualmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sualmaz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mayor met de inworp. Ələkbərov verovert de bal door een tackle van achteren. Riković bereikt de bal nog maar net als eerste. Riković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MALATYA SPORTİF A.Ş. - San Marinogücü Spor 1:0

36e minuut.
Martins is nu in balbezit. Stafowski onderschept slim de pass. Stafowski probeert naar een medespeler te passen. Turabov rent richting de bal. Turabov haalt uit met een fantastische trap. Szewczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALATYA SPORTİF A.Ş. 22%, San Marinogücü Spor 78%.
MALATYA SPORTİF A.Ş. - San Marinogücü Spor 1:0

51e minuut.
Klungelig pakt Stafowski de bal. Martins verovert de bal door een tackle van achteren. Martins met een sublieme pass. Horvat rent richting de bal. Horvat schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Popiela de bal. Horvat is nu in balbezit. Horvat haalt uit met een fantastische trap. Albertino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Sualmaz passt de bal zonder na te denken. Mayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołejszo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołejszo geeft de bal voor. Becleanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wołejszo zal de hoekschop nemen. Horvat krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MALATYA SPORTİF A.Ş. - San Marinogücü Spor 2:0

60e minuut.
Klungelig pakt Claussen de bal. Dafinescu onderschept slim de pass. Dafinescu probeert naar een medespeler te passen. Horvat is nu in balbezit. Horvat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Francioli geeft een lange en hoge pass. Turabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera verovert de bal door een tackle van achteren. Olivera passt de bal met de wreef. Wołejszo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Riković kopt de bal weg. Sualmaz rent richting de bal. Sualmaz speelt de bal door. Horvat rent richting de bal. Horvat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bellet komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Wołejszo geeft de bal voor. Dafinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dafinescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sualmaz de bal. Sualmaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Inworp. Cinghialotti komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Riković bereikt de bal nog maar net als eerste. Riković passt de bal in één keer door. Wołejszo rent richting de bal. Wołejszo heeft problemen om de bal te vangen. Wołejszo geeft een lange en hoge pass. Albertino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Popiela geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mayor met de inworp. Klungelig pakt Wołejszo de bal. Wołejszo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALATYA SPORTİF A.Ş. 24%, San Marinogücü Spor 76%.
MALATYA SPORTİF A.Ş. - San Marinogücü Spor 2:0